IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sanel Hedžić, momak Naide Čičak, koja se raznijela bombom, saopštio STRAŠNU VIJEST… (foto)

Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida oduzela svoj život i život našeg djeteta, rekao je Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke…

ZENICA: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota, O7. 09 .2019… 22: 52… Sanel Hedžić, momak Naide Čičak, koja se raznijela bombom, saopštio STRAŠNU VIJEST…

Sanel Hedžić, živi u N,emačkoj, a sa Naidom se upoznao krajem prošle godine, dok su za Novu godinu ozvaničili vezu.

– Sve je bilo lijepo nekoliko mjeseci. A onda su počeli ljubomora, ružno ponašanje… Posvađali smo se kada je počela da se javlja mojoj porodici, prijateljima. Sve sam tolerisao dok nisam saznao da me prevarila. Tada sam čvrsto odlučio da prekinemo vezu – rekao je Hedžić.

Sanel tvrdi da mu se potom javila nekoliko dana nakon svađe i rekla da je trudna.

Odmah je otišao kod nje. Pričali smo o svemu. Rekao sam joj da se ne brine, da ću biti uz nju i djete. Moji nam nisu dali podršku jer je ranije pravila scene. Ali, majka mi je rekla da će, šta god odlučim, biti uz mene – naglašava on.

Odlučio je, uprkos svemu, da ostanu zajedno zbog djeteta. Sve je bilo dobro dok Naida nije, tvrdi, postavila ultimatum.

Čitaj još:   BRENA OPLJAČKANA NA AERODROMU: Ukraden kofer sa BASNOSLOVNOM SUMOM LOVE...

Rekla mi je: ,,Ili ćeš sada ostati ovde u stanu, sutra me oženiti i više nikako ne ići kući ili smo završili.” Pokušao sam da objasnim da ne žurimo, jer ja ne radim. Nije razumjela. Zato sam ustao i otišao kući – priča Sanel Hedžić…

Posle toga, tvrdi, počele su teške i mučne situacije za njega i porodicu, pa je odlučio da ode u Nemačku, o čemu je obavestio N.

Rekao sam joj da ne bežim od deteta i odgovornosti, da ću uraditi sve što treba za djete, ali da s njom ne želim da imam ništa. Ali, ona je pretila da neću vidjeti djete. Nakon toga se nismo čuli – govori Hedžić..

Siguran sam i vjeruje da se tragedija mogla da se izbjegne.

– Ne bježim od toga da joj je bilo teško što sam je ostavio, ali ne mogu biti s nekim na silu. Najvažnije je da nisam htio da se odreknem dieteta. Uostalom, ona je oduzela i moje diete – zaključio je.

Stradala Naida Čičak poslala je Hedžićevoj sestri fotografiju bombe i nagovestila šta planira. O svemu su, kaže, obavjestili policiju.

Došla je pred našu kuću dvadesetak dana prije samoubistva, navodno da baci bombu. S njom su bila dvojica muškaraca. Sve je prijavljeno u policiji, slike, prepiske. Međutim, rekli su nam da su to dječje igre – govori Hedžić...

Izvor agencije

Čitaj još:   BUDVA- Sve se završilo jednom prekršajnom prijavom, ko je sve učestvovao u tuči: Sin Vučićevog kuma, rođak Slobodana Miloševića... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši