IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. septembar 2019. godine

Ovan u nove pobjede, Bik zatvoren, iznenađenje za Blizance, Rak u raskidu, Lav komotan, Djevica uživa, izuzetan dan za Vagu, Škorpija ratoborna, Strijelac u akciji, Jarac bez pažnje, Vodolija neraspoložena, Ribe ponavljaju greške. Ovo je dnevni horoskop za 10.09.2019. godine.

OVAN

Promjene koje želite da ostvarite na ovom polju ćete uspjeti da sprovedete u djelo kada se stvore uslovi za to, a ne danas. Moguće su drastične promjene na polju ljubavi ili prekid neke emotivne veze. Probava vam je osjetljiva.

BIK

Očekuje vas kraće putovanje koje može da bude značajno za ostvarenje nove poslovne saradnje kod vas. Moguće je da niste spremni da se odreknete ljubavi sa osobom iz prošlosti prema kojoj gajite osjećanja. Bez problema sa zdravljem.


BLIZANCI

Očekuje vas generalno stabilna situacija kada je u pitanju posao, ne biste trebali da imate veće promjene. Emotivno ste nezadovoljni, pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije. Ne jedite hranu nepoznatog porijekla.


RAK

Današnji dan vam nije pretjerano povoljan za bitne poslovne promjene. Najbolje bi bilo da ništa ne radite na silu. Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste ostvarili ono što želite na ovom polju. Moguća je vrtoglavica.

LAV

Pred vama je važna odluka kada je u pitanju posao. Vrijeme je da konačno pokažete svoje ambicije u pravom svjetlu. Ako ste u braku, možete da očekujete da ćete imati razne nesuglasice sa partnerom. Prijaće vam opuštanje.

Čitaj još:   Jedina koja je TUŽILA Lepog Miću: Izbačena je iz rijalitija, a evo kada ih čeka ročište...


DJEVICA

Moguće je da vam ne prija poslovna atmosfera i da polako razmišljate o napuštanju radnog mjesta. Razočarani ste emotivnom situacijom jer je voljena osoba pokazala stranu ličnosti koja se vama ne dopada. Psihosomatski problemi.


VAGA

Povoljan je dan za nove poslovne odluke kao i za promjene na ovom polju. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Moguće je da vam nije lako da otvoreno pokažete šta osjećate prema partneru. Kičma vam je slaba tačka.


ŠKORPIJA

Posle dužeg vremena dolazite do ostvarenja poslovne stabilizacije. Očekuje vas dobar period za ovo polje. Spremni ste da priđete vašoj simpatiji i da napravite prvi korak ka ulasku u emotivnu vezu. Povedite računa o krvnom pritisku.

STRIJELAC

Potrudite se da ne ulazite u veće troškove ili u rizične situacije na polju posla danas. Voljena osoba će vam pokazati da joj je potrebno vrijeme kako bi razmislila o vašoj zajedničkoj budućnosti. Izbjegavajte naprezanje.


JARAC

Nemate dovoljno povjerenja u poslovno okruženje i neke poslovne tajne čuvate samo za sebe. Iako između vas i voljene osobe postoji neka distanca koju ne možete baš lako da prevaziđete. Mogući problemi sa alergijama.


VODOLIJA

Bićete pod velikim stresom zbog posla. Postoje određeni problemi koje ne možete sami da riješite. Moguće je da ćete imati neke manje trzavice sa voljenom osobom ali postoji nada da ćete uspjeti da prevaziđete sve. Zdravlje vam nije dobro.
 

Čitaj još:   Jelena odlučila da pokaže Dušku šta je izgubio: Čim se razvela, Karleuša se opet skinula... (foto, video)

RIBE

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje želje na ovom polju. Očekuje vas povoljan period. Odnos sa partnerom je promjenljiv, niste sigurni kuda biste mogli da se zaputite u budućnosti. Malaksalost vas prati.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši