IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Neko će letjeti iz Zadruge: Mića, sazvao hitan sastanak, Dalila pokradena… (foto i video)

U Zadruzi je trenutno u toku hitan sasatanak koji je održan povodom krađe koja je noćaš učinjena…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 09. 09 .2019… 12: 32… Neko će letjeti iz Zadruge: Mića, sazvao hitan sastanak, Dalila pokradena…

Dalili Dragojević je neko u toku noći ukrao sat, a onda je Lepi Mića kao vođa sazvao sastanak…

– Ja sam zakazao sastanak, neko je ukrao Dalili sat, nebitno da li je skup, to je njen sat. Ako je neko slučajno iz nekih namjera uzeo taj sat, neka ga vrati na mjesto da ne bismo imali bezveze probleme. Počeli ste i hranu da kradete. Nije potrebno to raditi, jako je ružno to raditi – rekao je Mića.

Nakon toga je i Dalila zaprijetila zadrugarima da će ih sve pretresti kako bi pronašla svoj sat…

Vi svi znate da nemamo krevet, Mića nam je ustupio krevet za jednu osobu, ja nisam sitna, Dejan nije sitan, ne možemo da stanemo na krevet. Otišli smo da spavamo u rehabilitaciji. Odložila sam sat ispod Mićine slike, otišli da spavamo, došli jutros, sata nije bilo.

Čitaj još:   JOVANA Vuković: „Poslije silaska sa vlasti DPS, ambicije stranaka i strančica su narasle, svako nastoji da bude 'kalif umesto kalifa'“ (foto)

Ja vas sada molim sve kolektivno, da se sat odloži na vidno mjesto. Ako se to ne desi, ja ću biti primorana da pretresem ljude na koje sumnjam – rekla je Dalila.

Da li će Dalili biti vraćen sat i da li će se saznati ko je to uradio? Ostaje da vidimo, a kakva će kazna uslijediti onome ko je to uradio. Takođe ostaje pod znakom pitanja za sada… 

Celu situaciju pogledajte u videu: 

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši