IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVAK Đoković poslije lakta, mora i na operaciju ramena? (foto)

Prvi reket planete NOVAK Đoković, trenutno je na pregledima u jednoj švajcarskoj klinici, pošto je povreda ramena s kojom se mučio na US Openu teža od očekivanog…

CIRIH: Svijet, Sport, Tenis, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 19. 09 .2019… 15: 42… NOVAK Đoković poslije lakta, mora i na operaciju ramena?

Poslije operacije lakta koju je odradio početkom prošle godine, Novak Đoković će možda opet morati pod nož.

Kako javlja Njujork tajms, prvi reket planete trenutno je na pregledima u jednoj švajcarskoj klinici, pošto je povreda ramena s kojom se mučio na US Openu teža od očekivanog.

Zbog bolova u lijevom ramenu Novak nije bio na svom maksimumu tokom turnira na Flašing Medouzu, pa se od titule oprostio već u osmini finala, predavši meč Stanu Vavrinku na početku trećeg seta.

Đoković do kraja sezone ima još nekoliko značajnih turnira, na kojim bi trebalo da brani prvo mjesto na ATP listi.

Čitaj još:   Dubioza kolektiv održala koncert na pijaci u ZAGREBU: Krenulo se hitovima “Volio BiH”, “USA”, “Himna generacije” i “Bubrezi”... (foto, video)

Pred Novakom samo jedan put, a to je odmor od šest mJeseci. Neophodno je da propusti ostatak sezone i konačno izliječi povredu, a nije isključeno da će i na operaciju.

Prosto to je jedino rešenje, jer ovako zalečivanje iz mjeseca u mjesec da bi odigrao koji meč na turniru ne vodi ničemu. Toga je svijestan i on sam, a njegove riječi tačno upućuju da je pauza neophodna.

– Ja sam u karijeri imao veoma malo povreda, mislim na neke ozbilnije povrede i operacije. Praktično sam jedni igrač na turu od tenisera u vrhu koji nije pravi duže pauze. Federer, Nadal pa i Mari, imali su i pauze po pet šest mjeseci.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši