IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Šestogodišnji Petar pronađen u šahti kanalizacije, Budva odahnula… (foto)

Dječak je pronađen u šahti atmosferske kanalizacije u centru turističkog naselja Slovenska plaža kod restorana “Pjaca”…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 19. 09 .2019… 21: 42… Šestogodišnji Petar pronađen u šahti kanalizacije, Budva odahnula…

Šestogodišnji dječak Petar Duletić pronađen je, nakon što je danas u prijepodnevnim satima nestao u Budvi, kod Zelenog gaja.

Dječak je pronađen u šahti atmosferske kanalizacije u centru turističkog naselja Slovenska plaža kod restorana “Pjaca”. Kako “Vijesti” saznaju, dječak je više stotina metara išao kroz cijevi ispod zemlje, da bi građani koji su satima pretraživali Budvu čuli dječji plač i obavijestili nadležne.

Dragan Božović potvrdio je za medije da  je grupa vatrogasaca 300 metara puzila kroz cijev dok nisu čuli plač djeteta. 

On je kazao da su potom alarmirani svi na tom potezu koji su otvorili šahte i potom kroz najbližu sišli i našli dječaka u kanalizacionoj cijevi.

Čitaj još:   BUDVA: Spriječeni da ZAPALE CRNOGORSKI BAJRAK, nasrnuli na vlasnika ZASTAVE… (video)

Dječak je zdrav, ali je odveden u Dom zdravlja.

Načelnik Službe zaštite i spašavanja Dragan Božović kazao je ranije “Vijestima” da je u potragu za dječakom uključena kompletna jedinica, brojni građani, prijatelji porodice Duletić. 

On je tada kazao da je pozvao ronioce da se izvrši pretraga podmorja na ušću rijeke Grđevica u more, a da je prethodno pomorska policija skuterima pretražila akvatorijum.

Otac dječaka je za printane medije kazao da je, nakon što je prijavljen nestanak, kazao da je Petar dijete koje ne govori, da voli vodu i da ide ka vodi. On je tada apelovao na sve koji ga vide da pokušaju da ga zaustave jer dječak često bježi od drugih.

izvor Vijesti.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši