IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. septembar 2019. godine

Slab rezultat za Ovna, Bik mašta o prošlosti, Blizanci poštuju pravila, Rak na ivici katastrofe, Lav konstruktivan, Djevica danima u krizi, Vaga suviše blaga, Škorpija pred novom vezom, Strijelac iritantan, Jarac uplašen, Vodolija sve na brzinu, Ribe uporne. Ovo je d dnevni horoskop za 12. septembar 2019. godine.

OVAN

Možete da očekujete velike promjene na poslovnom polju. Pred vama je dobar dan da preuzmete inicijativu oko toga. Spremni ste da stavite tačku na vezu koja vam više ništa ne znači. Povedite računa o cirkulaciji.

BIK

Pred vama je poboljšanje zarade koje može da utječe veoma pozitivno na vas. Potajno maštate o osobi koja vam je daleko ili sa kojom nemate baš najbolju komunikaciju, neka distanca tu postoji. Povedite računa o povišenom pritisku.


BLIZANCI

Pred vama je povoljan dan za sklapanje nove poslovne saradnje koja će vam biti značajna na duže staze u budućnosti. Možete da očekujete da će vam voljena osoba pokazati iskrena osjećanja. Pazite na svoje bubrege.


RAK

Veliki broj poslovnih obaveza vas opterećuje i nije vam ni malo lako da uvjek sve izbalansirate i obavite na vrijeme. Iako ste spremni za nova poznanstva, moguće je da ćete danas naletjeti na bivšeg. Manji pad imuniteta je moguć.

LAV

Očekuje vas odličan dan tokom kog nećete imati bilo kakve probleme na polju posla. Nova veza vas motiviše da napredujete na svim životnim poljima. Pored sebe imate pravu osobu. Preporuka je da se bavite sportom.

Čitaj još:   REPER Frenkie obavio UMRU: Vidio sam mnogo lijepih prizora, ali samo JEDAN PRAVI SMJER...


DJEVICA

Moguće je da razmišljate o novim poslovnim potezima koje bi trebali da povučete kako bi u ovom smislu napredovali. Početak zajedničkog života bi uskoro trebao da se desi, moguće je da imate tremu. Zdravlje vam je dobro.


VAGA

Nepovoljan dan za posao vas očekuje, moguće je da vam neće biti ni malo lako da riješite sve probleme. Ukoliko želite da ostanete u dobrom odnosu sa voljenom osobom moraćete više da se trudite. Mogući su problemi sa kičmom.


ŠKORPIJA

Ako ste planirali putovanje možete da očekujete povoljan dan. Poslovna situacija bi trebala da vam bude povoljna. Možete imati zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Provjerite nivo holesterola u krvi.

STRIJELAC

Malo ste se prepustili, idete po inerciji i niste više aktivni kao nekada kada je u pitanju posao i obaveze. Ukoliko vam se dopada neka zauzeta osoba, moguća je neka tajna veza. Podložni ste infekcijama. Pad imuniteta.


JARAC

Ukoliko želite da ostvarite napredak na poslovnom planu, pokažite da ste spremni da se trudite i naporno radite. Oduševljeni ste novim poznanstvom koje vam se spontano desilo. Zaljubljujete se sve više. Mogući problemi sa varenjem.


VODOLIJA

Okolnosti vam mogu doneti pozitivne preokrete na ovom polju. Bićete zadovoljni promjenama. Uskoro ćete voljenoj osobi pokazati da ste spremni za zajednički život i velike projmene sa njom. Prijaće vam neki vid rekreacije.

Čitaj još:   DANAS IZ SARAJEVA NA CETINJE: Erdogan u posjeti Crnoj Gori, sastat će sa... (foto i video)


RIBE

Iskoristite važne informacije kako bi ostvarili bolju poslovnu poziciju za sebe. Očekuje vas susret sa osobom koja će pokazati ojsećanja ka vama. Moguć je početak nove veze. Odlično ste raspoloženi i puni energije!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši