IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOSOVO, Odigralo odličan meč protiv Engleske, u gostima dali tri gola… (foto)

Kosovari su odigrali odličan meč protiv Engleske, u prvoj minuti su stigli u vodstvo od 1:0…

SAUTEMPTON: Svijet, Sport, Fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 11. 09 .2019… 07: 52…  KOSOVO, Odigralo odličan meč protiv Engleske, u gostima dali tri gola…

Reprezentacija KOSOVO je odigrala izuzetno hrabar meč protiv Engleza i bez obzira na pet primljenih pogodaka odigrali su jako dobar meč…

Kosovari su odigrali odličan meč protiv Engleske, u prvoj minuti su stigli u vodstvo od 1:0, no do poluvremena su ih Englezi u potpunosti nadigrali…

Engleska je potvrdila renome velikog favorita protiv selekcije Kosovo, gosti su, na opšte iznenađenje, prvi poveli u Sautemptonu na “Sent Merisu” u meču grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na kraju, viđeno je osam golova – 5: 3! 

Igrao se 1. minut, tačnije 35. sekund, kada su kiksnuli defanzivci “gordog albiona”, a gosti iskoristili nonšalanciju rivala i iz dvopotezne akcije matirali Pikforda kome nije bilo spasa u toj situaciji.

Strelac je bio fudbaler Lacija Beriša, a asistent Murići…

Slavlje igrača najvećeg iznenađenja grupe A nije dugo trajalo, već u 8. minutu Sterling je poravnao rezultat, a do kraja poluvremena usledio je uraganski ritam tima Gereta Sautegjta koji je do vrha napunio mrežu Arijaneta Murića – 5:1!

Čitaj još:   DŽABA SILNI MILIONI Aleksandra Vučića: SRBIJA gubi u Crnoj Gori, BEOGRAD će sve učiniti da sabotira formiranje Vlade MILOJKA Spajića... (foto, video)

Sterling je kod drugog gola bio asistent Kejnu, a “prvenac” u dresu Engleske upisao je Borusijin ofanzivac Džejdon Sančo, on je bio dvostruki strelac, a Vojvoda je autogolom “zaokružio” veliki nalet domaćeg tima.

Očekivala se rutina Engleza u nastavku, međutim Beriša i Murići nisu odustajali, pa je već u 55. minutu, poslije akcija ove dvojice igrača, gostujući tim prišao na dva gola zaostatka.

Beriša je matirao Pikforda nakon “lažnjaka” u 49. minutu, a Murići je nedugo potom iskorsitio jedanaesterac, pošto je Megvajer neoprezno startovao pred svojim golom.

Englezi su se uozbilji, morali su, a Kejnu se u 65. minutu ukazala velika prilika, ona idealna – penal. Ipak, napadač Totenhema nije bio na visini zadatka za razliku od golmana Kosova. Murić je je pročitao udarac “špica” Pevaca…

Engleska je ovim trijumfom praktično potvrdila prolaz na Euro (skor 4-0-0), Češka je sad druga nakon trijumfa u Crnoj Gori (3:0), dok je Kosovo palo na treću poziciju.

GRUPA A

Engleska – “Kosovo” 5: 3
Crna Gora – Češka 0: 3

TABELA: Engleska (-1) 12, Češka (5) 9, “Kosovo” (5) 8, Crna Gora (5) 2, Bugarska (5) 2.

GRUPA B

Luksemburg – Srbija 1: 3
Litvanija – Portugal 1: 5

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 17. jun 2019. godine

TABELA: Ukrajina (5) 13, Portugal (-1) 8, Srbija (5) 7, Luksemburg (5) 4, Litvanija (5) 1.

GRUPA H

Moldavija – Turska 0: 4
Francuska – Andora 3: 0
Albanija – Island 4: 2

TABELA: Francuska 15, Turska 15, Island 12, Albanija 9, Moldavija 3, Andora 0…

http://ibalkan.net

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši