IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVOPAZARAC UHAPŠEN JER JE PRIJETIO POLICAJCU?!

Novopazarska policija uhapsila je E.H. (44) iz tog grada osumnjičenog za ometanje službenog lica u vršenju dužnosti, saopštila je danas Policijska uprava.

“Sumnja se da je on, sinoć, u jednom lokalu u centru Novog Pazara prijetio policijskom službeniku koji je sa patrolom postupao po prijavi građana da je došlo do narušavanja javnog reda i mira”, navodi se u saopštenju.

Uhapšenom E.H. je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Medjutim, prema pisanju medija u toku dana radi se o istom incindentu gdje se navodi da je policajac tukao maloljetnika a kako svjedoče očevidci, nakon racije koju su u toku veceri sprovjeli policajci, isti su se grubo ophodili prema svim gostima lokala na šta se pobunio jedan od gostiju i rekao policajcu da se radi o djeci koja su slavila rođendan i malo popili. Uz povike “šta se ti miješaš” policajac M.Knežević fizički nasrće na gosta zadavši mu tom prilikom više udaraca u predjelu lica i istog odmah hapse i određuju mu pritvor od 48 sati a sve zato što je pokušao da malo ublaži situaciju u lokalu.

Čitaj još:   DETALJI TRAGEDIJE KOD TUTINA: Otkriveno kako je nastradao profesor NASUF...

izvor: agencije, sandzakdanas

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši