IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. septembar 2019. godine

Ovnu treba strpljenje, Biku savjet, a Blizancima promjene, Rak ulazi u rasprave, Lav u romansi sa Škorpijom, Djevica nema briga, Vaga angažovana, Strijelac sam, Jarac uspješan, Vodolija taktizira, a Ribe zarađuju. Ovo je dnevni horoskop za 13. septembar 2019. godine.

OVAN

Dajte sebi priliku da se malo odmorite od napornog poslovnog tempa u koji ste upali u prethodnom periodu. Nalazite ljubav pored voljene osobe i zadovoljni ste vašim odnosom. Pazite na svoje srce.

BIK

Konačno ćete moći da stavite tačku na neki posao koji vam je predstavljao samo opterećenje. Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada i polako dolazi do zbližavanja. Odično se osjećate danas!


BLIZANCI

Bićete zadovoljni stanjem na poslovnom polju. Okolnosti su dobre i dolazite lako do uspjeha. Spremni ste za nova dešavanja kadaje u pitanju ljubav. Očekuje vas prilika za zanimljivo i poznanstvo. Mogući su problemi sa zubima.


RAK

Nema razloga da preuveličavate probleme. Pokušajte da se presaberete i da racionalno donesete nove odluke. Skloni ste konfliktima sa partnerom jer ste napeti i nervozni. Nepovoljan period za ljubav je pred vama. Nizak pritisak.

LAV

Sada je pred vama jedan dobar dan u kojem ćete uspjeti da obavite poslovne obaveze koje želite. Možete da očekujete da će voljena osoba da vam bude posvećena i da ćete sa njom imati dosta lijepih trenutaka. Moguća je glavobolja.

Čitaj još:   AJŠA GORČEVIĆ- PRELIJEPA HANUMA, ČUVALAC SANDŽACKE TRADİCİJE


DJEVICA

Očekuje vas povoljna faza kada je u pitanju posao. Možete da se nadate dobrim okolnostima na ovom planu. Ljubavna situacija je promjenljiva kod vas i nikada niste sigurni na čemu ste sa partnerom. Prijala bi vam meditacija.


VAGA

Moguće je da u poslovnom okruženju postoje problemi koji vas opterećuju u većoj mjeri. Lako bi moglo da dođe do prekida ljubavne veze kojom niste zadovoljni. Očekuju vas promjene. Mogući su problemi sa stomakom.


ŠKORPIJA

Izbjegavajte donošenje važnih odluka danas. Moguće je da ćete imati sklonost ka pogrešnoj procjeni. U svom bliskom okruženju ćete doći do poznanstva sa osobom sa kojom će se pokrenuti flert i veza. Problemi sa disajnim putevima.

STRIJELAC

Za finansije vam je nepovoljna situacija danas. Potrudite se da izbjegavate veće troškove i očekivanja. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta pozitivnih promjena u vašoj emotivnoj vezi. Problemi sa štitnom žlezdom.


JARAC

Izbjegavajte pretjerano naprezanje kada je u pitanju posao, današnji dan vam nije povoljan da bilo šta forsirate. Između vas i voljene osobe dolazi do svađa i nekih teških riječi. Očekuje vas nepovoljan period. Posjetite ljekara.


VODOLIJA

Postoje problemi u vašem poslovnom okruženju kojima ćete morati da se pozabavite odgovorno i ozbiljno. Prekid veze sa osobom koju volite vam je teško pao i treba vam dosta vremena da rane zacijele. Problemi sa nesanicom.

Čitaj još:   Milo Đukanović, na Podgoričkom novinarskom forumu: Nikšić se osvaja da bi se osvojila Crna Gora... (foto i video)


RIBE

Pred vama je faza u kojoj ćete uspjeti da dođete do ostvarenja poslovnih planova i ambicija. Vodite borbe sami sa sobom kada je u pitanju ljubav i ne znate za koju osobu da se odlučite. Mogući su problemi sa nervnim sistemom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši