IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POZNATI PJEVAČ PREŠAO NA ISLAM I PROMIJENIO IME: “Vjera me je izliječila!”

U Islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znaži ŽIVOT – napisao je pjevač.

Popularni crnogorski pjevač Bojan Tomović koji je nedavno otkrio da boluje od Bipolarnog poremećaja, teške psihičke bolesti. No, to nije jedina vijest koju je podijelio na svom Facebook profilu.

Iako se danima u medijima špekuliralo da je prešao na Islam, pjevač je odlučio priznati istinu pa je na Facebooku objavio da je sada neko drugi.

– Iako je vjera intimna stvar, pošto se jučer već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par mjeseci nisam agnostik jer sam 28. 6. 2019. godine tačno u podne, prešao na Islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića, onog bipolarnog, od života umornog polučovjeka, sad sam newborn.

Čitaj još:   "VUČIĆU, DOĐI NA 'Paradajz feštu': Da vidiš muku..." (foito i video)

U Islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znaži ŽIVOT, tako da ja uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život.

P.S. za ovo su do sada znale samo moja draga Hanka Paldum i Miljana Kulić. Eto sad znate svi. SELAM ALEJKUM – napisao je pjevač.

izvor: slobodnabosna

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši