IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTANBUL: Falkao, “kolumbiski tigar”, pogodio već na malom gradskom debiju… (foto i video)

Minimalac protiv Kasimpaše a u oči Lige šampiona 1: 0…

ISTANBUL: Regija, Sport, fudbal, Zanimljivosti, subota, 14. 09 .2019…  08: 45… ISTANBUL: Falkao, “kolumbiski tigar”, pogodio već na malom gradskom debiju… (video)

Da je forma prolazna, a klasa večna, naučio nas je svih ovih godina čuveni kolumbijski Tigar, Radamel Falkao, koji je i na malom gradskom debiju u dresu novog tima pokazao ono što najbolje umije da radi. Da daje golove.

Falkao je za samo 38 minuta u dresu Galatasaraja bilo dovoljno da zatrese mrežu i prvencem u šampionatu Super Lige u Turskoj donio trijumf Lavovima sa Bosfora uoči obaveza u Ligi šampiona sredinom nedelje koja doolazi…

Jedan, ali vrdan pogodak Kolumbijca srušio je borbenu Kasimpašu i to srećan jer je lopta posle udarca Falkaa zakačila protivničkog štopera i odbila se u mrežu gostujućeg tima.

Neko će reći da je baš imao sreće, ali je pogodak Tigra ujedno i nagrada za dobru partiju koju je pružio predhodne večeri. Falkao je marširao i prodirao kao da mu nisu 33 godine, a čitav stadion mu se poklonio u 89. minutu nakon što ga je trener Fatih Terim izveo iz igre.

Čitaj još:   Horor scene u Cirihu: Srbin ispao kroz prozor JAVNE KUĆE... (foto)

Galata je rutinski stigla do druge pobede u sezoni i najavila gostovanje u Brižu koje je očekuje u srijedu uveče s nadom da će Falkao opet biti u raspoložen.  

TURSKA Super Premijer liga IV kolo

Petak
Galatasaraj – Kasimpaša 1: 0 (1: 0)
/Falkao 38/ 

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši