IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEZAPAMĆEN ZLOČIN: ŽENU UBIO A NJENOG BRATA TEŠKO RANIO-DJECA OTKRILA MOTIV UBISTVA …

Tragedija koja se jutros desila u Kruševcu, kada je Miša Jovanović pucao u svoju bivšu ženu Gordanu i ubio je, a teško ranio njenog brata Gorana, uzrmala je sve. On je potom u bjekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Kako se saznaje, razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

– Majka ga je napustila prije 2 mjeseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem – rekla su djeca Miše i Gordane.

Miša je sa Gordanom i njenim bratom Goranom sjedeo od ranog jutra u kafani u Kruševcu i, kako su nam rekli očevici, ni u jednom trenutku nije došlo do rasprave.

– Za stolom kafane sjedeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu. Ljekari su ga sa povredama opasnim po život odmah poslali u Niš – ispričao je očevidac ove tragedije.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Pokušala se ubiti skokom sa mosta, spasili je...

POSLEDNJE RIJEČI UBICE PRED ZLOČIN

Vlasnik kafane, u kojoj se desilo ubistvo, čuo je šta je Jovanović rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi prije nego što će pucati u nju.

– Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa djecu, pa sebe – navodno je izgovorio Jovanović, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugoi ispaljen direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Gordana je pala na mestu mrtva, a Goran je teško ranjen.

Bivši supružnici imaju dvije kćerke.

izvor: agencije

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši