IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZADRUGA: Osman Karić bez dlake na jeziku o Miljani, svi su ostali u šoku zbog njegove izjave… (foto i vidio)

Prva emisija “Porodice zadrugara” u trećoj sezoni “Zadruge”, a gosti voditeljke Dušice Jakovljević su sestra Filipa Reljića, Sara Reljić, i otac Stefana Karića, Osman Karić…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti subota, 14. 09 .2019…  09: 45… ZADRUGA: Osman Karić bez dlake na jeziku o Miljani, svi su ostali u šoku zbog njegove izjave… (vidio)

U emisiji je pušten snimak sa žurke koja je pre nekoliko dana održana u luksuznom gradu, na kom su Miljana Kulić i Stefan prisno plesali, pa je Karićev otac dao svoj komentar na sve…

Stefan je to što jeste, on se neće pokazati bolje, osim ako ne padne neki s*ks, inače on je takav. Ja kad kod kuće sjedim osjećam se kao Žika Pavlović, on jeste ženskaroš…

Kičma me zaboli koliko ja ustajem i upoznajem se sa njegovim djevojkama.Dešava se da isprati jednu, pa poslije sat i po dolazi druga, odvodi je gore, ja pričam iskreno, sad ne znam šta rade, nisam držao sveću, možda igraju šah.

Bio je sa Jelenom Pešić, vozio moj auto često za Smederovo, pa su mi stizale kazne, znam da je on bio s njom, ali mislim da su sada drugovi i da neće biti ništa.

Čitaj još:   Pijan vozač iz Prijepolja, izazvao udes u prestonici pa povrijeđen pobjegao iz bolnice...

Ivana Šopić i Iva su mi baš za njega. Mislim da je Šopićka vrh, mislim da će i Sašku i Miću da spusti. Mislim da je ona otkriće, ja kao rijaliti stručnjak mogu da kažem da je jako dobro – naveo je Osman Karić.

Osman je iskoristio ovu priliku i da uputi izvinjenje majkama bivših zadrugara koje je u prethodnim sezonama često komentarisao.

Ja se izvinjavam i Kijinoj majci i Luninoj, Aninoj i Davidovoj, moja je dužnost da se izvinim jer sam tek sad doživio ono što su oni – završio je Karić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši