IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U SRBIJI: “UBIĆU TEBE, PA DJECU” Mišo pio kafu sa ex. ženom pa je izrešetao nasred kafića, sjeo u kola i krenuo prema ćerkama…

Jezive pretnje “da će ubiti i djecu” nije ispunio jer nije imao vremena!!!

KRUŠEVAC: Sbrija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 15. 09 .2019…  19: 15…  HOROR U SRBIJI: “UBIĆU TEBE, PA DJECU” Mišo pio kafu sa ex. ženom pa je izrešetao nasred kafića, sjeo u kola i krenuo prema ćerkama…

Miša Jovanović je ubio bivšu suprugu Gordanu Jovanović, teško ranio njenog rođenog brata Gorana Radosavljevića, na svu sreću nije ispunio jezive prijetnje koje je izgovorio prije zločina!

Samo nekoliko sekundi prije nego što je pucao u svoju bivšu ženu, rekao je: “Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa djecu, pa sebe!”, a onda je ustao, izvadio pištolj i pucao…

Bježeći od policije auto- putem Čačak- Obrenovac, uletio je u kontrasmijer, udario u bankinu i prevrnuo se, a onda izašao iz olupine i presudio sebi!

Neuropsihijatar prof. dr Dijana Lazić Puškaš kaže da je ponio pištolj, pošto je prije odlaska u kafanu odlučio da ubije ženu, a da prijetnje nije ispunio samo zato što je doživeo udes i nije stigao!

Njihove dvije ćerke su u kratkoj izjavi za medije potvrdile da su odnosi u njihovoj porodici bili poremećeni.

Čitaj još:   BRISEL ILI MOSKVA? SAD VUČIĆ MORA DA ODLUČI...

– Majka ga je napustila prije dva mjeseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne možemo ništa više od toga da vam kažemo – rekle su njihove ćerke.

Prema mišljenju neuropsihijatra prof. dr Dijane Lazić Puškaš, izjava njihovih ćerki ukazuje da je žena trpela maltretiranje…

Stanje Gordaninog rođenog brata Gorana Radosavljevića ni juče nije bilo ništa bolje.

Stanje Gordaninog rođenog brata Gorana Radosavljevića ni juče nije bilo ništa bolje.

– Radosavljević je posle ukazivanja prve pomoći u kruševačkoj bolnici, hitno prebačen u Klinički centar u Nišu, gde je pod stalnim nadzorom lekara – kaže naš izvor iz bolnice.

 Podsjetimo, Jovanović je 14. septembra, oko 10.30, u ljetnjoj bašti kafane “Mali Pariz” u Brijanovoj ulici u centru Kruševca, prvim metkom samo okrznuo Gordanu, dok joj je drugi ispalio direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata, teško ga ranivši..

izvor agencije

Čitaj još:   HOROR U SRBIJI: Na autobuskoj stanici IZGORIO muškarac…

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši