IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK PRIČA: Užičanka nasjela na prevaru mesara, usred svađe ponudio brak, ona SLAGALA DA JE…

Užičanka pojavila se u policijskoj stanici, tvrdeći da je oteta. Policija odmah krenula da ispituje šta se dogodilo…

UŽICE: Srbija, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 17. 09 .2019…  20: 15… ŠOK PRIČA: Užičanka nasjela na prevaru mesara, usred svađe ponudio brak, ona SLAGALA DA JE…

Nakon što je B. M. iz jednog sela dao oglas da traži radnicu u mesari, T. K. se javila za posao. Onda su se i upoznali preko Fejsbuka.

– T. K. se javila za posao u mesari kod B. M. Iako je bila zbunjena kada je on došao po nju autobusom, odlučila je da krene sa njim – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Međutim, ubrzo se ispostavilo da B. M. nije baš toliko imućan, i da zapravo nema nikakvu mesaru, kao i da je oglas za posao bio lažan.

– Po dolasku u Zaječar, B. M. nije imao novca kod sebe, pa je kod taksiste založio mobilni telefon kako bi se odvezao sa T. K. do sela u kome živi. Nakon toga, T. K. se uvjerila da ne postoji nikakva mesara i da te priče oko posla nisu istinite. Tu je došlo do rasprave, nakon čega je u jednom trenutku B. M. ponudio i brak T. K. kako se ne bi dalje svađali – dodaje naš sagovornik.

Međutim, sutradan se B. M. predomislio. Užičanka se našla na ulici, pa je ustopirala prvi kamion i došla do Bora. Tu je otišla u policiju gde je ispričala da je oteta.

Čitaj još:   Privremeno zabrana ulaska u BiH i Srbiju za putnička vozila i pješake...

– Rekla je da je u svom rodnom mestu na putu presreo auto, da su joj neki ljudi stavili maramicu preko lica, omamili je i tako kidnapovali. Ubrzo se ispostavilo da nije bilo nikakve otmice, nakon čega je T. K. priznala šta se zapravo dogodilo – kaže naš sagovornik.

Nakon što je utvrđeno da nije bilo otmice, T. K. je smještena na odeljenje neuropsihijatrije bolnice u Boru, nakon čega je vraćena kući.

U ovom slučaju nisu podnošene prijave ni protiv T. K. a ni protiv B. M.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši