IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MOSTAR: Policija razoružala 70 navijača Zrinjskog, “ULTRASI, krenuli sa palicama za Gradačac…”

Blizu 70 pripadnika navijačke grupe Ultrasi koji podržavaju HŠK Zrinjski jutros je razoružala policija u blizini Mostara…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, Sport, fudbal,, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 18. 09 .2019…  10: 37….  MOSTAR: Policija razoružala 70 navijača Zrinjskog, “ULTRASI, krenuli sa palicama za Gradačac…”

UDARNA VIJEST JE DA SU Navijači Zrinjskog u ranim jutarnjim satima u kombijima krenuli na gostujuću utakmicu u Gradačac gdje njihov klub danas igra protiv Zvijezde u okviru šesnaestine finala Kupa BiH.

Kako javlja čitatelj portala koji se našao na licu mjesta, blizu 70 osoba je zaustavljeno kod restorana Borik u Potocima kod Mostara. Pretresom su pronađene palice i drugi predmeti koji bi mogli biti korišteni u obračunu.

Navijačima je zabranjen nastavak puta i svi će biti vraćeni u Mostar…

Čitaj još:   BEOGRAD: Senat univerziteta, jednoglasno donio odluku o poništavanju doktorata Siniše Malog... (foto)

IZ POUZDANIH IZVORA SMO DOZNALI Uz saznaja da je, velika vjerovatnoća da su se Ultrasi spremali za moguće sukobe na putu prema Gradačcu, u slučaju sretanja s drugim navijačkim grupama.

SVAKAKO DA U NAŠIM SAZNANJIMA Tome u prilog ide činjenica da navijači rivalskog Veleža danas putuju na gostovanje u Gračanicu koja se nalazi 40 kilometara od Gradačca.

Treba istaći da u Hercegovinu danas putuju Horde Zla s obzirom na to da FK Sarajevo igra u Ljubuškom, dok navijači Željezničara putuju u Derventu, a navijačka grupa Lešinari iz Banje Luke idu u Orašje...

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši