IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE TRIK SA CRNIM LUKOM: Napraviće PRAVO ČUDO za vaše ZDRAVLJE… (foto)

SVAKAKO DA CRNI Luk ima antibakterijska svojstva, a fosforna kiselina iz luka preko kože ulazi u krvotok…

ISTANBUL: Regija, Recepti, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 18. 09 .2019…  22: 57… OVO JE TRIK SA CRNIM LUKOM: Napraviće PRAVO ČUDO za vaše ZDRAVLJE…

Ljudi sve više pribjegavaju lijekovima narodne medicine kako bi osnažili imuni sistem ili rešili neke zdravstvene probleme.

Na našim stopalima nalaze se tačke koje imaju moćno i direktno dijelovanje na unutrašnje organe, smatra drevna kineska medicina. Tijelo se prirodno regeneriše tokom noći, a dodatno može pomoći ako odlučite da upotrebite luk.

Ogulite luk i narežite ga na kolutiće. Stavite ih na stopala i navucite čarape kako bi kolutići ostali na koži.

Luk ima antibakterijska svojstva, a fosforna kiselina iz luka preko kože ulazi u krvotok i podstiče pročišćavanje krvi, cirkulaciju samim tim ima blagonaklono dejstvo na zdravlje...

Sastojci u luku imaju i antifungalno dejstvo pa ćete redovnom uportrebom luka na stopalima ili njegovom konzumacijom osnažiti svoj imuni sistem i pomoći u borbi protiv raznih upala.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Niko iz inostranstva nije pominjao moje povlačenje

Zbog svog intenzivnog mirisa, ne bi nam palo na pamet da narezani luk držimo, na primer, u spavaćoj sobi, ali svakako ne bi trebalo da odbacite tu ideju jer će luk pročistiti vazduh u prostoriji, “očistiti” ga od toksina i virusa dok vi spavjate.

Luk će apsorbovati sve nečistoće, pa nemojte ponovo da ga koristite, već ga bacite pa sledeće noći uzmite svijež...

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši