IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME U BIH: JUČER 32, A DANAS SAMO 2 C, Prognoza za narednih nekoliko dana… (foto)

Danas u većem dijelu Bosne i Hercegovine umjereno do pretežno oblačno vrijeme…

SARAJEVO: BiH, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 18. 09 .2019…  08: 37…. VRIJEME U BIH: JUČER 32, A DANAS SAMO 2 C, Prognoza za narednih nekoliko dana…

U narednim danima pretežno oblačno i osjetno svježije…

U Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša se očekuje u sjevernim djelovima, a tokom dana, padavine se očekuju u većem dijelu zemlje. 

Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Većina padavina se očekuje u Bosni i to prijepodne. Hercegovini lokalno slaba kiša poslijepodne. Vjetar, slab do umjeren, na momente i pojačan, u Bosni sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura…

Jutarnja temperatura zraka većinom između devet i 15, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 12 i 18, na jugu zemlje od 24 do 27 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne, u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima sa kišom. Vjetar umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i 10, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje od 20 do 23 stepena.

Čitaj još:   POGLEDAJTE SNIMAK: Nestali za 60 sekundi, ukradeno pet luksuznih automobila vrijednih više od sedamsto hiljada funti... (foto, video)

U petak prijepodne po kotlinama Bosne sa maglom i niskim oblacima. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti i sunčanije. U Hercegovini sunčano. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između tri i devet, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 13 i 19, na jugu zemlje od 20 do 23 stepena.

U subotu se prognozira sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po korlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između dva i osam, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 23, na jugu zemlje do 26 stepeni...

http://ibalkan.net

Čitaj još:   VRIJEME: OD SUTRA, ĆE NAS ZATRPATI,ONDA I ZAKOVATI
VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

ETO LJETO SE VRATILO, ALI NE ZABORAVITE KIŠOBRANE…

Tokom dana, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima sa slabim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši