IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRUTALNA OSVETA PJEVAČU: Gosta iz svog lokala IZBACIO zbog nedoličnog ponašanja, ZAPALIO mu kafić i auto!!!

Muzičar Petar Peca Anđelković (35) iz Smedereva ostao je bez kafića i džipa samo zato što je gostu koji se nedolično ponašao rekao da više ne dolazi u njegov lokal.

Marko M. (26) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je sredinom avgusta prvo zapalio Anđelkovićev automobil, a noć kasnije i njegov kafić u Kolarskoj ulici.

Sumnja se da je uhapšeni Marko M. to uradio jer ga je Anđelković prije nekoliko mjeseci izbacio iz kafića zbog nedoličnog ponašanja.

– Požari su podmetnuti profesionalno. Izgledalo je da je u pitanju kvar na instalacijama jer je vatra izbila na motoru, ispod poklopca. Naknadno je utvrđeno da je presječeno crijevo za dovod goriva i da je unutrašnjost motora polivena, pa zapaljena – kaže sagovornik blizak istrazi.

Drugi požar, priča izvor, bio je znak da se neko namjeračio na muzičara.

Čitaj još:   BANJA LUKA: DETALJI KRVOPROLIĆA, Vlasnik kafane ubio konobara... (foto)

– Utvrđeno je da se Anđelković nikome nije zamjerio i da se bavio isključivo muzikom i ugostiteljstvom. Posle izvještaja sa okolnih baznih stanica utvrđeno je da je jedan mobilni telefon bio u neposrednoj blizini u oba slučaja – objašnjava isti izvor i dodaje da je istraga tada usmjerena ka Marku.

Ispostavilo se da osumnjičeni poznaje Anđelkovića, koji ga je zbog nedoličnog ponašanja jednom izbacio iz kafića. Poslije pregleda snimaka sigurnosnih kamera sve se poklopilo. On je odlučio je da se brani ćutanjem – otkriva sagovornik.

izvor: kurir.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Čitaj još:   Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti: Preduzimamo aktivnosti na identifikaciji osoba koje su skandirale Nož, žica Podgorica... (foto, video)
Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši