IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOKANTNO: Kćerka ubijene tvrdi, da je Senad branio Irmi da nosi kratke suknje i štikle… (foto)

Kćerka nesretne i ubijene žene iznijela je nove šokantne informacije u kojima tvrdi da je Basarić njenoj majci branio da nosi kraće suknje, štikle i da se šminka…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, subota 21. 09 .2019…  09: 52…  ŠOKANTNO: Kćerka ubijene tvrdi, da je Senad branio Irmi da nosi kratke suknje i štikle…

Podsjećamo, tijelo Irme Forić je pronašla njena kćerka. Irma je radila kao sekretarka u Graničnoj policiji Bosne i Hercegovine. Bivša je supruga generala Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i ambasadora Bosne i Hercegovine u Pakistanu Sakiba Forića.

Mostarac Senad Basarić je ubijenoj Irmi branio šminkanje, štikle, kratke suknje, tvrdi ćerka ubijene Irme Forić…

U Kantonalnom sudu u Sarajevu jučer je održano ročište za određivanje pritvora Senadu Basariću (56), koji se sumnjiči da je ubio Irmu Forić (53), pripadnicu Granične policije BiH.

Tužiteljstvo je mišljena kako je nesretna žena ubijena na naročito okrutan način…

Njena kćerka iznijela je šokantne informacije u kojima tvrdi da je Basarić njenoj majci zabranio da nosi kraće suknje, štikle i da se šminka.

Senadu Basariću, osumnjičenom za ubistvo pripadnice Granične policije Bosne i Hercegovine, Irme Forić, predložena je mjera pritvora.

Čitaj još:   UBIJENA IRMA FORIĆ BILA JE SUPRUGA AMBASADORA BIH: Muža i ubicu Senada Basarića upoznala je na Fejsbuku... (foto)

Postupajući tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo predložio je ovu mjeru zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenog, i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi moglo doći do uznemirenja javnosti, potvrdila je Azra Bavčić, glasnogovornica Tužilaštva KS.

Senad Basarić je osumnjičen da je u ponedeljak, 16. septembra, u sarajevskom naselju Dobrinja ubio uposlenicu Granične policije BiH, nakon čega je za njim raspisana potjernica.

Tužilaštvo Kantona Sarajevo predložilo je Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomjesečnog pritvora osumnjičenom Senadu Basariću.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bjekstva te mogućeg uznemirenja javnosti zbog njegovog boravka na slobodi. Inače, Basarića se sumnjiči za ubistvo nevjenčane supruge Irme Forić, pripadnice Granične policije BiH.

Basarić je uhapšen na području sarajevske općine Novi Grad…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši