IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL, NA GOSTOVANJU TV PRVA: Promoterka, napala članicu SNS i voditeljku…

IZGOVORENE SU Riječi od kakvih bi se neka dama sama zastidjela…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, nedelja 22. 09 .2019…  13: 52… SKANDAL, NA GOSTOVANJU TV PRVA: Promoterka, napala članicu SNS i voditeljku…

DAKLE, Nakon što su se u emisiji “Jutro” na TV Prva pojavile članica Glavnog odbora SNS Bojana Radaković i potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, na Tviteru je osvanuo novi sraman natpis…

U njemu se ponovo ocrnjuju žene, u već ukalupljenom i neprimjerenom maniru opozicije.

Nastavljač tradicije Dragana Đilasa i Boška Obradovića ovaj put bila je Biljana Lukić promoterka Saveza za Srbiju koja je otvoreno napala dvije žene.

Riječ je o mladoj i uspešnoj pravnici Bojani Radaković, koja se može pohvaliti prosekom od 8,85, a koja je trenutno na doktorskim studijama, i voditeljki jutarnjeg programa Mariji Savić Stamenić.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Konkurenciji ćemo zadati nove domaće zadatke... (foto)

Prvu je Biljana Lukić nazvala prostitutkom, drugu krvoločnom hijenom.

Nastavlja se vređanje žena

Sjajnu pravnicu nazvala prostitutkom, a voditeljku TV Prva krvoločnom hijenom!

Promoterka Saveza za Srbiju Biljana Lukić nastavila je politiku vređanja žena koju su započeli njeni šefovi – Dragan Đilas i Boško Obradović.

– Ukoliko vam je pao pritisak, vratite Prvu (oko 10.20) i pogledajte “dijalog” Marinike Tepić sa SNS presstitutkom i SNS boticom. Nespretna beba hijena i njena krvoločna “mama” – “voditeljka”, u histeriji što Marinika govori ono što nacija ne sme da čuje – napisala je Lukić na svom Tviter nalogu. 

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši