IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO SE ISPRSIO: Pjevači htjeli, da pjevaju džaba, ali je PLAĆAO sve I NAŠE I NJIHOVE pjesme… (foto)

Vjenčanje Blaža Đukanovića i Milene Popović iz Zete u Crnoj Gori u nedelju je bilo glavna tema svih razgovora u Crnoj Gori…

SVETI STEFAN: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedelja 23. 09 .2019…  10: 52… MILO SE ISPRSIO: Pjevači htjeli, da pjevaju džaba, ali je PLAĆAO sve I NAŠE I NJIHOVE pjesme…

REKLI SU ONI KOJI SU BILI U VRH SOFRE NA SVETI STEFAN I Kako i ne bi se isprsio Milo Đukanović, kad se na svadbu sina predsjednika Crne Gore, u Miločerskom parku, sjatio tamošnji i ovdašnji džet- set, ali i onaj iz regiona.

Po starom crnogorskom običaju, podjednako sa mladoženjine, ali i mladine strane, bili su brojni gosti iz političkog, javnog i sportskog života Crne Gore, pa svita biznismena, a uočeni su i službeni automobili Ambasade Azerbejdžana i ruske ambasade u Podgorici.

Da svadbari budu u dobrom raspoloženju, potrudili su se muzičari i pjevači iz regiona. Aco Pejović je, kako se priča, pozvan po želji Milove supruge i Blažove majke Lidije, pjevala je i snaha Lepe Brene, Aleksandra Prijović, pa Halid Muslimović, Hajrudin Varešanović, i još nekoliko estradnih zvijezda, koje su došle i u svojstvu gostiju.

Čitaj još:   KUKAVNI Šešelj u "herojskoj" borbi s mrtvim Đinđićem...

Svi pjevači ugovorima su se obavezali da ne govore o detaljima svečanosti, baš kao i osoblje “Aman rizorta”.

Neki od velikih zvijezdaa i pjevača su željeli da besplatno nastupaju na svadbi, jer su u prijateljskim odnosima sa porodicom Đukanović, ali Milo nije želeo o tome ni da razgovara.

Svi su uredno plaćeni – kaže, za medije, čovjek upućen u detalje svadbe decenije, ne želeći da priča o muzičkom repertoaru i mladencima, koji su prvi ples odigrali iz pjesmu Harija Varešanovića.

– Bilo je i naših i njihovih pjesama – kaže šeretski jedan gost sa svadbe, priznajući da je cio događaj bio pravi spektakl, priređen sa dosta umješnosti i ukusa, bez imalo kičeraja.

– Da uskoro postaneš đed – bila je najčešća želja gostiju upućena Milu Đukanoviću, koji je, prema našem izvoru, cijele večeri sa suprugom Lidijom bio izvanredno raspoložen...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši