IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. septembar 2019. godine

Ovan hipohondričan, Bik strastven sa Škorpijom, Blizanci okreću list, Rak strastven, Lav otkriva tajne, Djevica okrenuta sebi, Vaga se bavi finansijama, Strijelac pod pritiskom, Jarac neumjeren, Vodolija radi srcem, a Ribe se bude. Ovo je dnevni horoskop za 26. septembar 2019. godine.

OVAN

Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima koje će vam donijeti poslovni uspjeh. Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo polako možete da ostvarite poboljšanje u ljubavi. Izbjegavajte masnu hranu.


BIK

Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni poslovnom situacijom. Polako ćete ostvariti napredak koji želite. Riješili ste da sa partnerom ostvrite značajne promjene u odnosu. Spremni ste za vezu. Sasvim dobro zdravlje.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana vas očekuje povoljan period da se pozabavite zaostalim poslovima iz prošlosti. Na emotivnom planu biste mogli da očekujete manje prepirke u odnosu sa voljenom osobom. Problemi vezani za krvotok.


RAK

Riješili ste većinu važnih obaveza koje ste imali pred sobom. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena. Voljena osoba vam je posvećena i lijepo vam je kada ste zajedno. Osjetljivi bubrezi i mokraćni putevi.


LAV

Funkcionišete pod pritiskom na poslovnom planu i ne osjećate se dobro zbog toga. Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati nova poznanstva i priliku za ljubavne promjene. Pad imuniteta je naglašen kod vas.

Čitaj još:   VELIKI GUBITAK ZA BIH: Umro, akademik Ljubomir Berberović...

DJEVICA

Došao je trenutak da se skoncentrišete na poslovne obaveze kojima treba da se posvetite u narednom periodu. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i novo poznanstvo. Pred vama je povoljan period. Osjetljiv grudni koš.


VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas faza u kojoj ćete uspjeti da ostvarite poboljšanje zarade. Bračni partner će pokušati da vam pokaže da priželjkuje neke promjene u vašem odnosu. Odlično i bez problema!


ŠKORPIJA

Nije vam lako da ispunite sva očekivanja na poslovnom polju. Moguće je da je pred vama mnogo velikih zadataka i odgovornosti. Moguće je da vas očekuje novo poznanstvo. Mogući su problemi sa plućima.


STRIJELAC

Finansijska situacija vam se postepeno popravlja i zadovoljni ste zbog toga. Očekuje vas povoljan period za posao. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće sa voljenom osobom. Bez problema sa zdravljem.

JARAC

Nema potrebe da pretjerujete sa pritiskom na polju posla. Potrudite se da budete malo fleksibilniji prema saradnicima. Moguće je da ćete uskoro ući u vezu sa osobom koja će prema vama pokazati osjećanja. Potreban vam je san!


VODOLIJA

Neophodno je da se više posvetite poslu. Pred vama je period u kojem možete da ostvarite značajne promjene. Maštate o osobi koja ka vama ima osjećanja. Potrebno je da budete otvoreniji. Nesanica vas muči.

Čitaj još:   Kako da spriječite, KRAĐU SVOG AUTOMOBILA: Sačuvajte vašeg mezimca, RAZMIŠLJAJTE KAO LOPOVI ... (foto)


RIBE

Možete da se nadate da ćete dobiti pomoć od strane osobe koja vam uliva povjerenje. Očekuje vas povoljan period za posao. Ukoliko ste zauzeti, moguće je da ćete imati neke manje probleme u ljubavi. Povećajte unos vitamina.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši