IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ERDOGAN DOLAZI U SRBIJU: Sedmog oktobra u Beogradu u pratnji 8 ministara…

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan doći će u dvodnevnu posjetu Srbiji 7. oktobra…

ANKARA: Regija, Ekonomija, Putovanjaž Zanimljivosti, četvrtak 26.09…  09: 42… ERDOGAN DOLAZI U SRBIJU: Sedmog oktobra u Beogradu u pratnji 8 ministara…

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan doći će u dvodnevnu posjetu Srbiji 7. oktobra, tvrdeprintani mediji iz Beograda, pozivajući se na nezvanične izvore.

Erdogan, kako navodeprintani mediji, dolazi u pratnji osam ministara, a prvog dana posjete trebalo bi da bude održana druga sjednica Visokog savjeta za saradnju Srbije i Turske i precizirani novi elementi političke i ekonomske saradnje dvije zemlje.

Izvor izdnevnika Blic dodaje da će narednog dana biti održan trilateralni sastanak Srbija-BiH-Turska i poslije toga i ozvaničenje početka radova auto- puta Beograd- Sarajevo.

Izvor dodaje da bi tim povodom u Beograd trebalo da dođe predsedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i članovi Predsjedništva Šefik Džaferović i Milorad Dodik, a domaćin će im biti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Prepao nam se kvazi premijer...

Izvor iz medija dodaje i da za sada nije planirana posjeta Erdogana Novom Pazaru…

Turski predsjednik je u posjetu Srbiji trebalo da dođe 29. avgusta, ali je zbog poslovnih obaveza i putovanja njegov dolazak odložen…

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši