IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JANJUŠU, ŽENA OPROSTILA ANU KORAĆ, OVO NEĆE: Progovorio O GRUPNJAKU… (foto i video)

U izdanju emisije Amidži šou gostovali su aktuelni zadrugari Marko Janjušević Janjuš i Zoki Šumadinac, kao i voditelj Zadruge, Milan Milošević...

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak 26.09…  21: 42…JANJUŠU, ŽENA OPROSTILA ANU KORAĆ,OVO NEĆE: Progovorio O GRUPNJAKU… (video)

DAKLE BIO JE TO PRAVI ŠOU, JER JE U sinoćnom izdanju emisije Amidži šou gostovali su aktuelni zadrugari Marko Janjušević Janjuš i Zoki Šumadinac, kao i voditelj Zadruge, Milan Milošević.

Voditelj Ognjen Amidžić je sa svojom kreativnom ekipom i ovog puta smislio niz škakljivih pitanja za svoje goste, a tokom jedne igre pala su mnoga priznanja.

Zoki je iskreno odgovorio na pitanje “Koje je najčudnije mjesto gdje je imao s*ks”, a onda je usledilo škakljivo pitanje i za Janjuša.

– Ne postoji neko čudno mesto, niti neprikladno, čovjek može da vodi ljubav gdje god osjeti potrebu. Ja vodim ljubav i po automobilima, i po prirodi – rekao je Zoki.

“Da li je vodio ljubav sa više osoba istovremeno” bilo je pitanje za košarkaša, a odgovor je iznenadio sve.

Čitaj još:   DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA BIVŠA MISICA SRBIJE : Prelijepa Marijana stradala na licu mjesta... (foto)

– Naravno da da, ovo je 21. vijek – rekao je Janjuš i šokirao sve goste koji su zanemeli.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

Marko Janjušević Janjuš i Zoki Šumadinac postali su bliski prijatelji u Zadruzi 3.

Oni svojim pričama svakodnevno zasmijavaju gledaoce, aova scena će vas dovesti do suza. Naime, oni su ušli u WC, a Zoki je htio da spali konce koji su mu visili sa odeće.

Janjuš je to shvatio kao bacanje magije, te je odmah skočio.

– Ti hoćeš da me omađijaš?! Nemoj da me lažeš, ajde, pokaži mi končić! Stavio si to prstenje. To nije lijek što si ponio – šalio se Janjuš, a Zoki je bio u šoku...

Izvor: Agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši