IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Napad u sačekuši, ubijen Branko Vučković, koban hitac u ARTERIJU… (foto)

Na Vučkovića je pucano dok je motorom prolazio Ulicom Oktobarske revolucije…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak 26.09…  15: 42… PODGORICA: Napad u sačekuši, ubijen Branko Vučković, koban hitac u ARTERIJU… (foto)

Na Branka Vučkovića je pucano dok je motorom prolazio Ulicom Oktobarske revolucije…

Podgoričanin Branko Vučković preminuo je jutros u Kliničkom centru Crne Gore od posledica ranjavanja u pucnjavi koja se dogodila posle 23 sata u ulici Oktobarske revolucije.

Na Vučkovića je sinoć pucano na prilazu sa ulice ispred zgrade “Drvoimpeks”.

Stradali je u trenutku kada je stigla hitna pomoć još uvijek davao znake života, prevežen je u Urgentni centar gdje je u toku noći preminuo.

Nezvanično, policija traga se za dvije osobe koje su pobjegle sa lica mjesta.

Vučkovića je jedan metak pogodio u glavnu arteriju, zbog čega su napori ljekara u urgentnom centru da ga spasu  bili uzaludni.

Čitaj još:   VUČIĆ o Kosovu: Poziva na mir, a na vezi je sa Generalštabom i ministrom odbrane... (foto, video)

Policija je saslušala više osoba u svojstvu građanina. Tokom višesatnog uviđaja izuzeti su tragovi koji su poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Nakon pucnjave policija je blokirala kvart u kom je Vučković ranjen, a uviđaj je trajao satima. Više osoba saslušano je u svojstvu građanina, a prema saznanjima Vijesti policija je privodila i očevice – stanare zgrade ispred koje je Podgoričanin ranjen. Niko od njih nije zadržan nakon saslušanja.

Iz UP jutros su nezvanično saopštili medijima da intenzivno tragaju za počiniocem i preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Tokom uviđaja izuzeti su tragovi koji će se vještačiti u danilovgradskom Forenzičkom centru...

Izvor iBalkan.net/Mondo.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši