IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LIKVIDACIJA U PODGORICI: KRENUO NA ROĐENDAN, PA UBIJEN, Čekali da siđe sa motora, likvidirali ga sa 10 metaka… (foto i video)

Podgoričanin Branko Vučković (33) podlegao je povredama zadobijenim u pucnjavi koja se dogodila u Podgorici…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak 27.09…  22: 42… LIKVIDACIJA U PODGORICI: KRENUO NA ROĐENDAN, PA UBIJEN, Čekali da siđe sa motora, likvidirali ga sa 10 metaka… (video)

Na Vučkovića su zasad nepoznati napadači ispalili više hitaca, posle čega su pobegli.

Kako se saznaju mediji, Vučković je kobne noći krenuo na proslavu rođendana jednog rođaka u lokalu preko puta „Pejtona“. Kada je stigao blizu lokala, parkirao je motor. Čim je sišao sa motocikla, napadači su ispalili više od deset hitaca, koji su ga pogodili u donje ekstremitete, a koban je bio pogodak u glavnu arteriju.

Iz lokala su odmah istrčali njegova djevojka i rođaci, koji su krenuli u potjeru za ubicama. Međutim, ubice su brzo umakle. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Mladić je prebačen u Urgentni centar, ali je tamo preminuo.

Policija sumnja da su ubice pratile mladića i da su iskoristili momenat na parkingu da pucaju u Vučkovića.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Zapljenjena ogromna količina droge! UHAPŠEN DŽ.L. (47) iz Novog Pazara...

Poslije pucnjave policija je blokirala kvart u kom je Vučković ranjen, a blokirani su svi izlazi iz grada. Međutim, to nije rezultiralo hapšenjem ubica.

Inspektori kriminalističke policije su saslušali više očevidaca događaja.

U pitanju je nekoliko stanara okolnih zgrada, koji su policajcima kazali da su videli Vučkovića kako se parkira i da su se potom začuli rafali. Međutim, niko od njih nije vidio ubice.

Saslušano je i više bezbjednosno interesantih lica. Od njih je uzet i DNK, ali niko od njih nije zadržan niti osumnjičen za ovaj zločin.

Prema saznanjima mdija, Vučković se ne dovodi u vezu sa nekim od kotorskih klanova, pa policija ne vijeruje da je ovaj Podgoričanin žrtva sukoba tih kriminalnih grupa.

Izvor: CDM

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši