IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2019. godine

Ovan i Rak uživaju, Bik ima udvarače, Blizanci se opuštaju, Lav uživa, Djevica u poslu, Vaga u ljubavi sa Škorpijom, Strijelac nema probleme, Jarac bijesan, Vodoliju i Ribe služi zdravlje. Ovo je dnevni horoskop za 01. oktobar 2019. godine…

OVAN

Nepovoljan je dan za početak novog posla ili za bilo kakve promjene. Potrudite se da budete fokusirani na stare zadatke. Ukoliko ste u braku nećete imati dobro slaganje sa partnerom. Probava vam je veoma osjetljiva.


BIK

Moguće je da ćete na poslu imati komplikacije koje će nepovoljno utjecati na razvoj daljeg toka događaja. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Povoljan je dan. Problemi sa grlom.

BLIZANCI

Pred vama su neki manji problemi u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Možete da očekujete nepovoljan dan. Moguće je da imate utisak da partner prebrzo mijenja raspoloženja. Povedite računa o ishrani.


RAK

Moguće je da ćete biti razočarani okolnostima na poslovnom polju jer dosta toga ne ide kako ste očekivali. Skloni ste razdražljivom ponašanju i lako ulazite u nove svađe i rasprave sa osobom koju volite. Problemi sa glavoboljom.

LAV

Očekuje vas suočavanje i okršaj sa nadređenima ili neke veće prepirke na poslu. Današnji dan vam nije povoljan. Vrijeme je da okrenete novi list i da počnete iznova kada je u pitanju ljubav. Mogući su problemi sa nervozom.

Čitaj još:   MEDIJI IZ BEOGRADA RASPREDAJU: Da London ide u obračun sa RS, Britanci spremili crnu listu i spisak... (foto, video)


DJEVICA

Na poslovnom planu niste opterećeni okolnostima u kojima se nalazite, imate utisak da će se sve rješiti. Niste zainteresovani za udvarača koji postaje prilično uporan. Moguće je da vam više odgovara samoća. Zdravlje je dobro.


VAGA

Dan nije povoljan za veće promjene na polju posla. Moguće je da ćete izgubiti ako se upustite u rizike. Skloni ste tome da reagujete u afektu u kontaktu sa voljenom osobom i zato često započinjete svađe. Respiratorne infekcije.


ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika da napravite važne promjene na polju posla. Moguće je da će vas neki problemi opterećivati. Osjećate se voljeno i uživate kada ste zajedno sa osobom do koje vam je stalo. Preporuka je da izbjegavate cigarete.

STRIJELAC

Za sada možete da očekujete povoljan dan. Imaćete mogućnost da ostvarite pomak na polju posla. Pokušavate da se na ljubavnom polju odlučite za jednu osobu ali imate previše prilika za avanture. Izbjegavajte alkohol.


JARAC

Možete da računate na pomoć od strane saradnika. Povoljan je dan da se riješite poslovnih problema iz prošlosti. Ukoliko vam se dopada osoba koju poznajete iz prošlosti sada je moguć neki preokret. Posjetite stomatologa radi kontrole.


VODOLIJA

Moguće je da ste u proteklom periodu bili okupirani pogrešnim stvarima i da sada vaše greške polako dolaze na naplatu. Ojsećate se dobro pored voljene osobe sa kojom imate sasvim stabilan i dobar odnos. Povedite računa u saobraćaju.

Čitaj još:   Vic dana Mujo i veličina u gaćama...


RIBE

Očekuju vas problemi koji dolaze iznenada. Važno je da pokažete pragmatičnost i snalažljivost. Više ne osjećate istu dozu emocija ka voljenoj osobi i imate utisak da bi veza morala da vam se prekine. Problemi vezani za kičmu.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši