IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2019. godine

Ovan na pragu rješenja, Bik vraća dugove, Blizanci skoncenrtisani, Rak nespreman za buru, Lav nezadovoljan, Djevica zna šta želi, Vaga kolebljiva, Škorpija zavodi red, Strijelac nestrpljiv, Jarac dosljedan, Vodolija na putu uspjeha, a Ribe uživaju sa partnerom. Ovo je dnevni horoskop za 03. oktobar 2019. godine.

OVAN

Moguće je da ćete imati neka odlaganja po pitanju poslova koje ste željeli da obavite danas. Na neki način ste se zatvorili u sebe i dosta toga vas opterećuje kada je u pitanju polje emocija. Bez problema na polju zdravlja.


BIK

Moguće je da nećete dobiti ono što očekujete i da ćete biti prilično razočarani na ovom polju. Sa partnerom vas očekuju manje trzavice oko nekih svakodnevnih problema. Posvetite se rješavanju situacije. Kičma vam je osjetljiva.

BLIZANCI

Prilično ste zabrinuti jer vam se čini da nećete lako realizovati svoje poslovne planove u narednom periodu. Pred vama je zanimljiv dan tokom kojeg ćete imati pozitivna nova poznanstva. Izbjegavajte unos alkohola.


RAK

Nije povoljan dan za pokretanje novog posla. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke zastoje na polju posla. Voljena osoba ne pokazuje dovoljno nježnosti prema vama i čini vam se se bližite kraju veze. Mogući problemi sa bubrezima.

LAV

Primećujete promjene u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i čini vam se da vam dosta toga ide u pogrešnom smjeru.Ušli ste u fazu monotonije i potrebne su vam promjene. Budite malo otvoreniji za nove ljubavi. Pad imuniteta.

Čitaj još:   NOVA PROVOKACIJA IZ BANJA LUKE: RS 9. IX obilježava 'dan sjećanja na žrtve NATO agresije'...


DJEVICA

Pred vama je dan u kojem ćete imati ponude koje mogu da vam budu zanimljive na polju posla. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas faza u kojoj ćete veoma lako doći do nove prilike za ljubavnu vezu. Mogući su problemi sa tahikardijom.


VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas povoljna faza za promjene i napredak na ovom planu. Potrebno vam je vrijeme da odlučite o zajedničkoj budućnosti veze u kojoj ste trenutno. Povedite računa o grudnom košu.


ŠKORPIJA

Moguće je da nećete moći da realizujete sve svoje planove i ambicije u narednom periodu. Potrudite se da budete strpljivi. Promjenite svoj pristup u komunikaciji sa voljenom osobom. Osjetljivi disajni putevi.

STRIJELAC

Nemojte da ulazite u rizike na ovom polju. Potrudite se da se za sada držite nekih sigurnijih poslovnih ulaganja. Osjećate se nekako nemoćno i nemate dovoljno samopouzdanja pa ste zato i nezadovoljni. Osjetljivi zubi i desni.


JARAC

Možete lako da napravite grešku koja bi mogla da vodi do poslovnih problema. Poradite više na svojoj koncentraciji. Pred vama je mogućnost da se upoznate sa osobom koja će pokazati da ima iskrena osjećanja. Danas će vam prijati odmor.


VODOLIJA

Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju posla danas. Očekuje vas period u kojem ćete imati stabilno stanje. Veoma ste zaljubljeni u osobu sa kojom ste u vezi i planirate vjenčanje. Imate mnogo pozitivne energije u sebi.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Radnici, seljaci, Srbi i Crnogorci... (foto)


RIBE

Moguće je da ćete danas imati komplikacije na polju posla i da ćete biti okrenuti nekim problemima. Vaša samoća vam ne prija. Željni ste ljubavi, emotivnih promjena i novih dešavanja. Grudni koš vam je osjetljiv.

http://ibalkan.net


NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši