IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ: Albanci kupuju Srbe na Kosovu, odvojili 3.000.000 eura… (foto)

Aleksandar Vučić , uoči vanrednih izbora u nedelju 6. oktobra,tvrdi da se spremilo čak tri miliona eura za kupovinu srpskih glasova u pokrajini!

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 02.10…  20: 59… VUČIĆ: Albanci kupuju Srbe na Kosovu, odvojili 3.000.000 eura…

Vučić upozorava i da je Priština, osim velikih para, spremila i dve opcije za izbore…

– Tri miliona eura su izdvojili za srpske glasove. Nije slučajno što su Aljbin Kurti i drugi njemu slični baš sad rekli: Hoćemo sa Srbima, ali bez Srbije! Albanci pokušavaju da naprave svoje, podobne Srbe. Dvije su moguće opcije. Jedna je krađa putem glasanja pismima i tražićemo da OEBS čuva pisma i poštu jer znamo da za te ljude niko nikad ne bi glasao. S druge strane, svuda gdje su nevažeći listići, albanske partije pretvaraće ih u glasove za poslušne Srbe koji priznaju državu Kosovo… – istakao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Albanci nikada neće glasati za takve ljude i političare.

Čitaj još:   DRAGAN Bursać: Kad se nepismena vojska na Kosovo vrati! (foto, video)

 Pozivam Srbe na Kosovu da im se suprotstave olovkom i papirom. Da pokažemo jedinstvo i da još jednom složno kažemo da Srbiju ne mogu da odvoje od Kosova i Metohije – naglasio je Vučić, dodajući da bi srpski narod trebalo da podrži Srpsku listu.

Vučić podsjeća da je spot Srpske liste zabranjen samo zato što je u njemu rečeno ‘Srbija zove’.

Nećete vjerovati po čijoj žalbi je zabranjen, po žalbi BIRN-a. Veliki BIRN se žalio zbog pozivanja na mržnju. A nije pozivanje na mržnju kad partija Rade Trajković i Nenada Rašića na albanskom jeziku kaže da je Srpska lista monstrum!? A te spotove snimaju ispred srpske crkve kojoj ne daju da bude crkva, već je koriste za javni toalet!?! – rekao je Vučić…

Izvor: Agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši