IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORAN SE KRIJE PO SRBIJI: Talijani, traže Crnogorca ukrao dijamante, OJADIO šeika Hamada bin Abdulaha za 7 miliona eura… (foto)

Pozivajući se na italijanske medije, Goran Perović setrenutno nalazi u Srbiji i da je van domašaja italijanskih vlasti, prenose mediji…

PODGORICA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, četvrtak, 03.10…  09: 52… GORAN SE KRIJE PO SRBIJI: Talijani, traže Crnogorca ukrao dijamante, OJADIO šeika Hamada bin Abdulaha za 7 miliona eura…

Sud u Veneciji raspisao je poternicu za Podgoričaninom Goranom Perovićem (55), članom organizovane kriminalne grupe koja je ukrala dijamante i nakit vrijedan oko sedam miliona eura, vlasništvo katarskog šeika Hamada bin Abdulaha al Tanija.

List Dan piše, pozivajući se na italijanske medije, da se Perović trenutno nalazi u Srbiji i da je van domašaja italijanskih vlasti, prenosi CdM.

Sud u Veneciji je već osudio hrvatske državljane koji su učestvovali u toj pljački, i to strožim kaznama nego što je tražilo tamošnje tužilaštvo.

Čitaj još:   OVO JE BRUKA: Vučić odbio priznanje koje mu nije niko tražio… (foto i video)

Krađa je obavljena tokom izložbe nakita i drugih vrijednih predmeta indijskih artefakata iz privatne kolekcije katarskog šeika Hamada bin Abdulaha al Tanija.

Perovićev advokat po službenoj dužnosti smatra da se njen klijent ne može smatrati bjeguncem, jer ne postoje konkretni dokazi da on ima saznanja da mu je u Italiji određen pritvor.

Kako se navodi, Goran Perović je bio dio šestočlane bande, a u italijanskom tužilaštvu niko ne može da vijeruje da on ništa ne zna.

Izvor CdM

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši