IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: MLADI RADNIK OZBILJAN PROTIVNIK… (foto galerija)

Odbojkaši Novog Pazara su u Prvom kolu Banka poštanska štedionica Super lige izgubili na svom parketu, u dvorani Pendik, od ekipe Mladog radnika iz Požarevca rezultatom 3:0.Samo u pojedinim trenucima podmladjeni sastav Novog Pazara je uspijevao da parira za igru raspoloženim gostiuma.

Medjutim, pobjeda Mladog radnika ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Sjajno su servirali gosti, odlično postavljali blok na mreži i sve u svemu ostavili odličan utisak i tvrdim da će ova ekipa Mladog radnika predvodjena kapitenom Nemanjom Dukićem koji je i osvojio najviše (14) poena na utakmici biti težak rival svim ekipa u Super ligi.Ništa u igri domaćeg tima nije funkcionisalo kako treba.

Loš servis, nemoć u zoni napada, tek poneki povremeni bljesak kao što su mini serije na servisu Tarika Kurtanovića , Bekrića i Ivkovića, nekoliko sjajnih blokova Benjamina Dace i Eremića koji su i bili nosioci igre domaćeg tima bilo je sve što smo vidjeli od naših odbojkaša.Onda ne čudi poraz od 3:0 ( 19:25;21:25 i 20:25) u setovima.

Tačno se vidi da ekipi Novog Pazara fali realizator, korektor, igrač koji će razbijati protivnički blok i koji će koristiti efektno dobre lopte koje je dizao, i na ovoj utakmici, tehničar Ivković.

Čitaj još:   NOVI PAZAR JE OSTAO BEZ VELIKOG INSANA: Na Ahiret je preselila naša AIDA Erović... (foto)

Znajući predsjednika Odbojkaškog kluba Denisa Mavrića on sigurno neće sjedeti skrštenih ruku. Ekipa Novog Pazara bi i na ovoj utakmici izgledala mnogo drugačije da su stigla pojačanja koja su bila već dogovorena.

Već ove nedjelje u Novi Pazar stižu dvojica odbojkaša jedan iz Rusije jedan iz Maroka. Već tada će igra domaćeg tima izgledati kudikamo drugačije i bolje.

U ovom kolu u derbiju Vojvodina NS Seme je savladala takodje sa 3:0 u setovima ekipu Crvene Zvezde kao i Radnički u Kragujevcu Jedinstvo iz Stare Pazove, Ribnica je sa 3:1 slavila u Kraljevu u duelu protiv subotičkog Spartaka a ekipa Partozana je na svom parketu sa istovetnih 3:1 izgubila od ekipe Niša.

U narednom kolu odbojkaši Novog Pazara putuju u Beograd gdje će se u derbi meču Drugog kola sastati sa ekipom Crvene Zvezde.

http://ibalkan.net

Komentariši