IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NASTAVLJA SE NIZ POBJEDA PLAVIH RUKOMETAŠA

Rukometaši Novog Pazara su ostvarili i treći trijumf u prva četiri kola ARKUS Super lige za rukometaše. Poslije Crvene Zvezde i Partizana, na gostovanju Kostolcu oružje je položio i domaći Rudar.

Znalo se da će protiv iskusne ekipe Rudara biti teško i nezvjesno. I praktično do kraja utakmice je tako i bilo. Medjutim, riukometaši Novog Pazara kao da tek hvataju zalet i da se u hodu uigravaju i podižu nivo svoje forme što su kostolački „rudari“ osjetili na svojoj koži u utakmici IV kola ARKUS Super lige na svom parketu.

U prvom poluvremenu nijanse su odlučivale pa je na kraju na semaforu sijalo 13:12 za Novi Pazar. U nastavku utakmice prava rovovska borba dva tima. Čvrsto, žestoko, muški se igralo ali su Novopazarci predvodjeni, na ovoj utakmici, sjajnim Dobrivojem Markovićem uspjeli da i u drugom poluvremenu budu bolji rival i da u konačnom zbiru sa tri gola razlike (29:26) savladaju ekipu Rudara.

Oko 500 gledalaca je pratilo ovaj duel i napravilo pravu sportsku atmosferu nagradjujući svaki dobar potez aktera ove utakmice.Sudjenje na vrhunskom nivou.

Najbolji igrač ove utakmice je ljevokrilni napadač Novog Pazara Dobrivoje Marković koji je postigao 8 pogodaka ali je i ostatak ekipe predvodjen Žujovićem i Rakićem igrao na visokom nivou.

Moram reći još i ovo: Rukometaši Novog Pazara su prošle godine sezonu završili na fenomenalnom trećem mjestu na tabeli u svojoj prvoj superligaškoj sezoni. Nakon četiri odigrana kola u ovoj sezoni rukometaši su drugi na tabeli odmah iza vodećeg pančevačkog Dinama.

Čitaj još:   PREDLAŽEMO dr. LEJLU ĆERANIĆ ZA ''DOKTORA HEROJA''

Da je neki drugi trener, mislim neki „uvozni“ napravio ovakav rezultat već bi mu bili podigli spomenik u znak zahvalnosti na trgu. Ovako naš je čovjek prvi strateg plavih rukometaša i sad nam nije važno što se izdigao iznad svih kritika, napada, sujeta,sumnji, omalovažavanja koje smo ispoljili prema njemu u trenucima kad je prošle sezone preuzimao klub. A trebalo bi.

Hasan Memić, njegovo je ime, izvanredno predvodi plave, na treninzima sve funkcioniše kao sat, stvara izvanrednu atmosferu medju igračima i majstorski komunicira sa Upravom koja je već i do sada pokazala da je jedna od najboljih u rukometnom sportu u našoj zemlji.

I onda stvari funkcionišu, igrači su motivisani, „ginu“ na parketu i rezultati su tu.

Kad znate da vam jedan Partizan i Crvena Zvezda strahuju od plavih rukometaša, kada mnoge ekipe putovanje do Novog Pazara proglase ekskurzijom jer prosto na parketu nemaju šta da traže u hramu malih sportova dvorani Pendik u kojoj navijači prave sjajnu atmosferu, onda se mora glasno i jasno reći majka mu stara da djelić , eto ne mora više, zasluga pripada i treneru.

Čitaj još:   NOVOPAZARSKI AUTOBUS “BENKO TOURS” IZAZVAO UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI!!!

A ja kažem veliki dio zasluga pripada Hasanu Memiću.

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši