IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SAČEKUŠA ZA AMIDŽU: “Sjedio je u kafiću, ubica ga čekao satima, upucan kad je izašao izvan objekta… (foto)

Biznismen ubijen sinoć oko 20.45 časova ispred jednog restorana u Sremskoj Kamenici…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, ponedeljak, 07: 10… 07: 20… SAČEKUŠA ZA AMIDŽU :”Sjedio je u kafiću, ubica ga čekao satima, upucan kad je izašao izvan objekta…

SAČEKUŠA ZA AMIDŽU :”Sjedio je u kafiću, ubica ga čekao satima, upucan kad je izašao izvan objekta…

Amidžić je izrešetan u klasičnoj sačekuši na parkingu ispred lokala. Prema još nepotvrđenim informacijama, on je u lokalu bio sa prijateljima i kada je izlazio, napolju ga je sačekao za sada nepoznati muškarac i pucao u njega iz pištolja.

U novosadskoj Službi Hitne pomoći rečeno je da je njihova ekipa ljekara intervenisala je po pozivu policije u Ulici Vojvode Putnika ispred jednog lokala gdje su zatekli čovjeka koji nije davao znakove života.

– Nažalost, naša ljekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt, a naši ljekari su konstatovali da je ubijen iz vatrenog oružja – kratko je rečeno u službi Hitne pomoći.

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković: Cetinje je moralo da bude ispoštovano, ali JAKOV Milatović će svakako snositi posljedice zbog svoje odluke... (foto, video)

Prema rječima očevidaca, pucnjavi je prethodila strašna buka.

Policija je do kasno u noć obavljala uviđaj na samom mjestu zločina i držala pod blokadom sve prilaze Sremskoj Kamenici.

TREBA DA Podsjetimo, Amidžić je poznat novosadskoj javnosti po raznim ispadima i bahatom ponašanju kao što su akrobatske vožnje avionom “galeb” nad Dunavom, a pamti se i njegov verbalni napad na bivšeg gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića. Bio je vlasnik benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata, skupih automobila…

Izvor: Agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši