IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVO: RAZOTKRIVENA ŽENA MONSTRUM KOJA JE 14 GODINA TROVALA ČLANOVE SVOJE FAMILIJE: „Jesam, sve sam ih pobila…“

Stanovnica indijske savezne države Kerale Jolly Thomas (47) priznala je da je tijekom perioda od 14 godina otrovala šest članova svoje obitelji tako što im je u hranu dodavala cijanid, piše The Guardian.

Policija je smrti počela istraživati ranije ove godine kada je šogor 47-godišnje Thomas posumnjao da je ova možda krivotvorila oporuku njegovih roditelja.

Policijski službenici otkrili su da je Thomas bila prisutna na mjestu svih šest smrtnih stradavanja te da je svatki smrtni slučaj nastupio nakon što je osoba pojela obrok koji je ona bila pripremila. Smrtni su se slučajevi do tog trenutka smatrali nepovezanima i nisu se smatrali sumnjivima, poglavito zbog perioda u kojem su se zbili.

Policija je rekla da je Thomas, inače popularna građanka grada Kozhikode, zločine navodno počinila jer je htjela kontrolirati obiteljske financije i imovinu.

Policija kaže da je Thomas prvo otrovala svoju svekrvu, koja je 2002. godine umrla nakon što je pojela janjeću juhu.

Čitaj još:   Turski predsjednik Erdogan razgovarao sa Zelenskim: Volodimirom Zelenski- DOBIO PONUDU IZ ANKARE DA... (foto, video)

Njezin je svekar umro 2008. godine, a tri godine poslije njega umro je njezin muž. Policija kaže da je umro nakon što je pojeo rižu s curryjem.

Obdukcija obavljena te 2011. potvrdila je da je u muškarčevu trbuhu bilo otrovnih supstanci, međutim policija je tada to stradavanje tretirala kao samoubojstvo.

Thomas je ujaku svoga muža potom poslužila kavu s cijanidom kao kaznu jer je inzistirao na dodatnim analizama uzroka smrti.

Policija je rekla da je Thomas 2014. godine ubila dvogodišnju kći Scarije Shajua, nećaka svog mrtvog muža. Nećakova supruga ubijena je 2016. godine. Thomas i Shaju vjenčali su se godinu dana poslije.

Shaju je policiji rekao da nije imao pojma da Thomas stoji iza smrti njegove supruge i kćeri. Policija ga je, međutim, svejedno uhitila s još jednom osobom.

Policija je prošlog petka provela eksumaciju svih tijela i utvrdila da su preminuli od trovanja cijanidom.

Thomas je u ponedjeljak priznala sve zločine.

izvor: agencije

Čitaj još:   Model farmerki koji je postao hit ove sezone: Krajnje neobičnog kroja, zaludjele najpoznatije trendseterke... (foto, video)
Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši