IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROMANTIČNA PROSIDBA NA BOSFORU! DAVID vjerio ANU Korać!

Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju vezu pred kamerama rijaliti programa “Zadruga” u drugoj sezoni…

Unatoc mnogim osudama David se nije obazirao ni na šta, kao ni Ana, te su svoju vezu nastavili i napolju, a nedavno su se pojavile glasine i da su raskinuli. Ali, očigledno ništa od toga nije tačno jer je David upravo vjerio Anu!

Njih dvoje se trenutno nalaze u Istanbulu. Prosidba se dogodila dok su se vozili čamcem i plesali uz muziku, a David je u jednom momentu kleknuo, izvadio prsten i zaprosio Anu.

– Neko ko je mogao da bude šta poželi, a odluči da ostavi sve to postrani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga vjeruje… Koga je odabrao… Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvjek zavisne od drugih. Takvo odricanje neće videti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga.

Dječaku je slika njegove djevojke trofej kojim se hvali drugarima. Muškarcu je slika njegove žene poštovanje za sve što ona jeste. Za sve nevidljivo što je nesebično gradila za oboje. Zahvalnost za Nju koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bili slomljene – napisala je Ana na Instagramu uz objavljene slike i snimak prosidbe.

Čitaj još:   STRAŠNI VIRUS"SARI" KOSI REGION: Riječ je o teškoj respiratornoj infekciji, Bolnice prepune...

Romantičan gest veridbe su svi videli na Instagramu, a Ana Korać je otkrila kako se osećala u trenutku kada je David izvadio prsten.

– Ljubav veća od riječi. Jer o ljubavi ce pričati mnogi, a razumeće samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite ženu koju je njen muškarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve što vam ona neće dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve što je ona sama mogla.. Jer je više od toga željela da oni budu sve što zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve – zaslužuje SVE. Volim te. DA, DA, DA! – napisala je Ana, novopečena vjerenica Davida Dragojevića.

Čitaj još:   Predsjednica KOSOVA Vjosa Osmani: Policijske akcije protiv Vučićevih bandi legitimne... (foto, video)

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

OPTUŽENA ZA SARADNJU SA MAFIJOM: Učesnica Zadruge uhapšena u Crnoj Gori…

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Ana Korać, uhapšena je danas u Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši