IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK U ŠANGAJU: Grk, u polufinalu, Đoković se vraća kući… (foto)

Novak Đoković, eliminisan je u četvrtvrtfinalu Mastersa u Šangaju, pošto je poslije preokreta izgubio od Grka Stefanosa Cicipasa 3: 6, 7: 5, 6: 3…

ŠANGAJ: Svijet, Sport, Tenis, Zanimljivosti, vijesti. petak, 11: 10… 17: 32…  ŠOK U ŠANGAJU: Grk, u polufinalu, Đoković se vraća kući…

Fantastični Grk je u duelu četvrtfinala nakon preokreta savladao najboljeg igrača svijeta Novaka Đokovića sa 2:1, po setovima 3:6, 7:5 i 6:3.

Đoković je odlično ušao u meč. Već u drugom gemu je napravio break, uspio je sačuvati servis u sedmom gemu kada je grčki teniser imao šansu da vrati izgubljeni gem, te je prvi set lagano završio sa 6: 3.

Drugi set donosi odličan tenis sa obje strane. Teniseri su bili poprilično sigurni na svoj servis, ali je Tsitsipas ozbiljno zaprijetio u šestom gemu drugog seta kada je Đoković uspio da spasi dvije break lopte.

Međutim, Grk je narednu šansu iskoristio. Stigla je u 12. gemu drugog seta kada pravi break i dobija ovaj dio igre sa 7:5 za izjednačenje u setovima na 1-1.

Čitaj još:   JOŠ MALO UŽIVAMO U SUNCU: Stiže nagla promjena vremena, već od… (foto)

Tsitsipas je sa fantastičnom igrom nastavio i u trećem setu. Uspio je Đokoviću uzeti break u četvrtom gemu, sačuvao ga je bez većih problema do samog kraja seta kojeg je dobio sa 6:3 i došao je do pobjede u ovom meču.

Grčki teniser je ostvario plasman u polufinale, gdje ga čeka duel sa ruskim igračem Daniilom Medvedevom.Novak Đoković i Grk Stefanos Cicipas na teren u Šangaju izašli su na nesvakidašnji način.

Organizatori turnira u Kini su se potrudili da teniserima obezbjede vrhunske uslove, pa je takav bio i izlazak na teren.

Sa ozvučenja je treštala muzika, a spiker je poput onih na boks mečevima najavio izlazak igrača na teren.

Kinezi na tribinama su sve to pozdravili gromoglasnim ovacijama.

A onda su igrači zamolili sudija da se muzika koja je treštala malo utiša kako bi mogli da se zagriju u miru. Želja je uslišena i ubrzo je zavladala tišina…

Čitaj još:   UMRO KIM DŽONG UN?! Mediji izvijestili o najnovijoj informaciji, niko ne zna da li je ovo istina... (foto)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši