IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019. godine

Ovan vedrog duha, Bik čeka nagradu, Blizancima potreban odmor, dobar dan za Raka. Lav nezadovoljan, Djevica ide na put, Vagu čeka ljubav, Škorpija nema sna, Strijelac nema para, Jarac usamljen, Vodolija zatvorena, Ribe rizikuju. Ovo dnevni horoskop za 13. oktobar 2019. godine.

OVAN

Danas nećete imati pretjerano velike obaveze niti poslovne probleme. Možete malo da se opustite. Dopada vam se osoba kojoj nije lako da vam iskreno pokaže svoja osjećanja. Ne uzimajte ljekove na svoju ruku.

BIK

Današnji dan je veoma povoljan i imate dosta novih prilika na ovom polju. Možete da očekujete uspjeh u poslu. Dolazi vrijeme da sa voljenom osobom sasvim iskreno porazgovarate o zajedničkoj budućnosti. Potreban vam je unutrašnji mir.

BLIZANCI

Moguće je da niste sasvim zadovoljni okolnostima na ovom planu i da vas puno toga brine. U trenutnoj vezi ne dobijate baš sve ono što vam je potrebno. Moguće je da vaš odnos sa partnerom polako tone. Moguća je malaksalost.

RAK

Vaša komunikacija sa saradnicima je komplikovana. Polako dolazite do faze koja bi mogla da vam donese trzavice. Kao da nemate volje da se više potrudite oko voljene osobe. Ona vam se čini distancirano. Jetra vam je osjetljiva.

LAV

Iako ne očekujete mnogo od trenutnog posla, okolnosti bi na ovom polju mogle da vas iznenade. Vašu vezu sa voljenom osobom sada na neki način kvari miješanje društva ili ljudi sa strane koji imaju čudne namjere. Zdravlje je dobro.

Čitaj još:   VIC DANA: Đuru zaustavio saobraćajni policajac, kad je htio da mu napiše kaznu– i haos i urnebes… (foto)

DJEVICA

Osjećate se veoma iscrpljeno i nemate dovoljno volje da se posvetite poslu danas. Nemate hrabrosti da se sasvim prepustite voljenoj osobi i i dalje na neki način držite distancu u vašem odnosu. Prekontrolišite štitnu žlezdu.

VAGA

U vama postoji puno poleta da se angažujete oko novog posla do kojeg vam je stalo da uspije. Daćete svoj maksimum na ovom polju. Ako pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje, ona će uzvratiti. Problemi zbog stresa.

ŠKORPIJA

Pokažite strpljenje u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i uspjećete da ostvarite svoje ciljeve na duže staze. Kraj vaše veze dolazi iako niste spremni da to sada sasvim prihvatite i priznate sebi. Problemi sa urinarnim putevima.

STRIJELAC

Očekuje vas period u kojem ćete generalno biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Promjene koje vaš partner želi ne mogu da se ostvare tako brzo i vi zbog toga osjećate određenu dozu pritiska. Puni ste energije!

JARAC

Vrijeme je da donesete odluku o pokretanju nekog novog poslovnog projekta koji će vam biti značajan. Sa voljenom osobom imate sve više nesuglasica i niste zadovoljni odnosom koji ste razvili. Mogući su problemi sa grlom.

VODOLIJA

Dobijate sve više novih ponuda na poslovnom planu i spremni ste da pravite neke zanimljive promjene. Period koji vam predstoji bi mogao da vam donese ljubav sa nekom zanimljivom osobom. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Čitaj još:   ALEN Šćurić o usvojenom prostornom planu Crne Gore: DRITAN Abazović, i sedam novih aeorodroma, je notorna glupost... (foto, video)

RIBE

Postaje vam jasno da sa svojim saradnicima ne možete tako lako da postignete kompromis po svim pitanjima. Ako postoji osoba koja vam se dopada mogli bi da osvojite njeno srce danas. Skloni ste melanholiji.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši