IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Ubijena djevojke u kafani „Kod amidže“ na pijaci „Heco“ je Sumeja, UHAPŠENI EDVIN I DAMIR…

Iako još nije zvanično potvrđen identitet ubijene djevojke, ubijena je Sumeji D. porijeklom iz Goražda koja je živjela u Sarajevu, privedeni su Edvin A. i Damir G…

SARAJEVO: BiH, Crna Gora, Putovanje, Zanimljivosti. subota, 12: X, 22: 27… SARAJEVO: : Ubijena djevojke u kafani „Kod amidže“na pijaci„Heco“ je Sumeja, UHAPŠENI EDVIN I DAMIR…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo priveli su veći broj osoba s ciljem rasvjetljavanja ubistva koje se jutros u zoru dogodilo u kafani „Kod amidže“ u krugu pijace „Heco“, u sarajevskom naselju Stup, kazao nam je izvor blizak istrazi.

Žrtva je 25-godišnja Sumeja D. Izvor kaže da je sinoć u kafani bila organizovana muzika uživo, a da je djevojka ubijena ispred kafane iz vatrenog oružja.

Po nalogu kantonalnog tužilaštva, sarajevska policija je uhapsila 25-godišnjaka i 41-godišnjak zbog sumnje da su ubili djevojku jutros oko 4.30 časova u sarajevskom naselju Stup.

– Uhapšen je osumnjičeni za ubistvo A. E. U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, kao i nad G. D. (41) – rekla je portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić.

Čitaj još:   ISTANBUL: Sastanak Erdogana i Vučića...

Prethodno je bilo navedeno da je riječ o pjevačici Elmi Ganić, ali se ispostavilo da to nije tačno…

Podsjećamo, jutros oko 4:30 sati ispred restorana u neposrednoj blizini Heco pijace na Stupu pronađeno je beživotno tijelo 25-godišnjakinje koja je navodno upucana.

Policija još nije potvrdila identitet ubijene djevojke, ali nezvanično saznajemo da je riječ o Sumeji D. porijeklom iz Goražda koja je živjela u Sarajevu. Nezvanično, privedeni su Edvin A. i Damir G.

Uviđajem na mjestu tragičnog incidenta rukovodila je dežurna tužiteljica Kantonalnog tužilaštva Sarajevo…

Izvor Agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši