IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sunčano, ugodno toplo i idealno za izlete…

Dani vikenda u kojima se očekuje sunčano vrijeme iz malu do umjerenu oblačnost…

SARAJEVO: Regija, Ekonomija, Putovanje, Zanimljivosti. subota, 12: 10… 08: 42…  Sunčano, ugodno toplo i idealno za izlete…

CIJELI Period vrijedi do 21.10. Naredna dva dana u Bosni i Hercegovini nastavlja se stabilno i tokom većeg dijela dana pretežno sunčano vrijeme. Jutra u centralnim i sjevernim krajevima naše zemlje bit će hladna, a u planinskim područjima nije isključena i pojava slabog mraza.

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima.

Vjetar slab do umjeren jugozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu od 12 do 17, a najviša dnevna temperatura od 20 do 25, na jugu do 27 stupnjeva.

subotam, 12.10.2019.
Biometeorološka prognoza je povoljna. Sunčano vrijeme i porast temperatura zraka ugodno će djelovati na većinu ljudi. Poteškoće kod osjetljivih osoba moguće su usljed prohladnog i mjestimično maglovitog jutra u unutrašnjosti, a sa odmicanjem dana opšta slika će se posvuda poboljšati. Poželjno je slobodno vrijeme provesti na otvorenom, po mogućnosti van urbanih sredina.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 8, a najviša dnevna oko 23 stupnja.

Čitaj još:   ISTANBUL Požar u centru, stradale četiri, povrijeđena jedna osoba...

U nedjelju, 13. oktobra, bez značajnijih promjena: sunčano vrijeme uz  malu do umjereno oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti.

Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu od 12 do 17, a najviša dnevna temperatura od 21 do 27 stupnjeva…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši