IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2019. godine

Ovan odgovoran, Bik neraspoložen, Blizanci naivni, Rak u dilemi, Lav pravi klan, DJevici prija usamljenost, Vaga ima nepristojnu ponudu, Škorpija opuštena, StrİJelac zarađuje, Jarac nema konkurenciju, Vodolija lider, a Ribe neorganizovane. Ovo je dnevni horoskop za 14. oktobar 2019. godine.

OVAN

Budite spremni na iznenađenja na poslovnom polju. Dosta toga neće biti onako kako očekujete. Pravo je vrijeme da se pomirite sa partnerom iz prošlosti prema kojem još uvjek gajite osjećanja. Psihosomatski problemi su naglašeni.

BIK

Nalazite se pod velikim stresom i niste sigurni u kom pravcu će da se odvija vaša poslovna situacija. Čeka vas novo poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati da sa vama želi stabilnu vezu. Redovnije jedite.

BLIZANCI

Probleme koji vas muče nećete uspjeti sami da riješite ovaj put. Trebaće vam dosta pomoći od strane saradnika. Jedna osoba do koje vam je stalo će na neobičan način pokazati da bi želela vezu. Osjećate se dobro.

RAK

Uspjeh je veoma uskoro pred vama. Možete da očekujete pozitivne poslovne okolnosti. Odlučili ste da stavite tačku na vezu iz prošlosti i da se maksimalno posvetite novim poznanstvima. Prijala bi vam masaža.

LAV

Danas ćete imati neke manje promjene na polju posla. Neće vam biti lako da ostvarite stabilnost. Trebaće vam dosta vremena kako biste na polju emocija uspjeli da ostvarite ono što želite sa partnerom. Kolena su vam osjetljiva.

Čitaj još:   PODGORICA: Razgovori o formiranju NOVE VLADE Crne Gore- Pregovori počinju bez Bošnjačke stranke... (foto)

DJEVICA

Današnji dan vam je dobro postavljen i trebalo bi da na polju posla ostvarite sve svoje planove. Loša iskustva koja su vas opterećivala na polju emocija, sada mogu da se preokrenu. Imate puno energije u sebi.

VAGA

Ne dopuštate bilo kakve kritike na svoj račun i djelujete arogantno, što može da bude greška ipak. Moguće je da ćete sresti osobu koja će vam pokazati da želi da bude sa vama u nježnoj vezi. Zdravlje vam je jako dobro.

ŠKORPIJA

Budite oprezni sa novim poslovnim ulaganjima, promenama i projektima. Dajte sebi vremena da sve dobro osmislite. Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite sve svoje želje i namjere na ljubavnom polju. Povećajte unos kalcijuma.

STRIJELAC

Čeka vas težak dan kada je u pitanju posao. Imaćete dosta obaveza koje će vam predstavljati pritisak. Teško vam je da se suočite sa poteškoćama koje imate na ovom polju. Brak vam ulazi u krizu. Problemi sa glavoboljom.

JARAC

Faktor sreće je na vašoj strani i uspjećete da na ovom polju ostvarite sve svoje planove. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas povoljan dan. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Ne bi trebalo da bude problema sa zdravljem.

VODOLIJA

Niste u stanju da se sasvim skoncentrišete na posao jer imate neke brige koje vas opterećuju na privatnom planu. Zajedno sa voljenom osobom dolazite do nekih otežanja ali možete da ih prevaziđete. Mogući su problemi vezani za krvotok.

Čitaj još:   DUŠU PAZARA I NJEGOVU DOBROTU NOSITE U SRCU

RIBE

Ispred vas je period u kojem ćete imati poslovne probleme. Dobro se pripremite za današnji dan. Ne dopada vam se osoba koja vam se uporno udvara. Ovaj put ćete radije odabrati da ostanete sami. Problemi sa bubrezima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši