IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Imam desetero djece, ni jednom NE ZNAM OCA poslije porođaja BIJEŽALA SAM IZ BOLNICA… (foto i video)

Mnogi su je osudili, Vida Kokić je majka desetoro djece… 

LOZNICA: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 13: X, 09: 57… Imam desetero djece, ni jednom NE ZNAM OCA poslije porođaja BIJEŽALA SAM IZ BOLNICA…

Vida Kokićeva je ovom pričom dospjela u žižu javnosti pa je u emisiji “Ispovjesti” ispričala svoju priču pred milionskim auditorijumom!

Ima problem jer ne zna ko su očevi dJece, tačnije nije sigurna ni za jedno!  

Prostitucijom se bavi već 31 godinu i za to vrijeme je “usrećila” više od 50.000 muškaraca, a sada nema šta da jede.

Smatra da nijedna žena ne treba da abortira jer Srbija može da hrani djecu. Inače, četvero djece je rodila u bolnici i pobjegla iz bolnice, a potom izjavila u Centru za socijalni rad da mogu da idu na usvajanje.

Priznala je i da su neki od tih mušakaraca sa kojim je začela djecu tražili da abortira, ali da ona to nije htjela. Ponosna je na svoje postupke i ne žali što je tako nešto uradila. 

Vida za sebe tvrdi da je dobra majka te je kazala da joj je žao što prvo djete nije dala na usvajanje jer je problematičan. 

Žao mi je što nisam i prvog sina dala na usvajanje – rekla je Vida čiji jedini sin kojeg je zadržala ima probleme sa narkoticima i živi u lošem stanju”, rekla je Kokićeva.

Svojim komentarom je izazvala burne reakcije. Šta sad treba svi da rađamo djecu i da ih ostavljamo i neko drugi da ih odgaja- samo je jedan od brojnih komentara na njeno gostovanje u emisiji. 

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 16. decembar 2023. godine

Ipak, iako je znala, da neće zadržati ni jedno djete, ona im je dala imena po čemu će ih pamtiti. 

Milan, to je ime po mom ocu, Nikolija, ime po mojoj majci, onda Nikola pa Aleksandar pa Milutin, pa Savka, pa Milena, pa Marko, pa Milanka. Djete koje je preminulo zvalo se Vitomir. Imao je četiri mjeseca i dvadeset dana kada je preminulo – rekla je Vida.

Međutim, učesnica osme sezone rijalitija “Parovi”, Stefana Pavlović jednom je  je žestoko osudila gošću koja je došla u emisiju “Ispovijest” kako bi govorila o svom životu.

Nakon samo dijela ispričane priče, Stefani je počela da je osuđuje. 

Kako ste mogli sebi da dozvolite da ostanete u drugom stanju. To je za mene nedopustivo. Željeli ste da dobijete djecu da biste tu djecu dali”, prokomentarisala je ona. 

Poslije gostovanja, mnogi su osudili Vidu Kokić zbog načina na koji se ponijela prema djeci. Vjerujemo da je ovom pričom izazvala pravu buru u javnosti jer ovako nešto nije čest slučaj…

– Sada sam u kontaktu samo sa dva sina, jedan je u zatvoru a drugi kod mog bivšeg partnera. Pomažem im koliko mogu. Sa ostalom djecom sam probala da stupim u kontakt, ali nisam uspjela. Teško mi je, uprkos tome što sam prostitutka, i ja sam majka i volim svoju djecu. Ali sam nekako i srećna, jer znam da su sigurni, zbrinuti i srećni, što sa mnom nikada ne bi bili. Znam čime se bavim i da tokom svog života kršim sve moralne kodekse, ali nikada ne bih abortirala. Vijerujte mi da je mnogo poštenije imati seks za novac nego ubiti život u sebi. Ovako ste samo kurva, a u drugom slučaju ubica – tvrdi Kokićeva za medije...

Izvor Agencije

Čitaj još:   POMOĆ MAJKE RUSIJE VJERNIM SINOVIMA: Mandić i Knežević idu u Moskvu... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši