Uhapšen SRPSKI državljanin u vozu iz TURSKE: Zapljenjeno 13kg HEROINA- 1,33 milijuna eura

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Slovenski policija je u međunarodnom putničkom vlaku koji je iz Turske vozio u Austriju otkrila više od 13 kilograma heroina, što je među najvećim zapljenama te droge u Sloveniji u ovoj godini.

Kako je slovenska policija objavila u utorak, droga je otkrivena prilikom kontrole vlaka na postaji Dobova, pri ulasku vlaka u Sloveniju, a nalazila se u vagonu koji koristi osoblje vlaka.

Osumnjičeni dio šireg lanca krijumčara

Kriminalist iz Policijske uprave Novo Mesto France Božičnik izjavio je na konferenciji za novinare da je u torbi za koju je utvrđeno da pripada 35-godišnjaku, državljaninu Srbije, nađeno više od 13 kilograma heroina u 25 paketića.

Srbijanski državljanin, koji je u vlaku bio dio osoblja, uhićen je i određen mu je pritvor, a prijeti mu kazna zatvora od 5 do 15 godina bude li osuđen za nedopuštenu proizvodnju i trgovinu drogama.

Čitaj još:   SARAJEVO TUGA I NEVJERICA: Sanjin Sefić, osuđen na 14,5 godina...

Policija na temelju prvih saznanja sumnja da je osumnjičeni dio šireg kriminalnog lanca krijumčara i prodavača droga pa u tom smjeru i vodi daljnju istragu, a vrijednost zaplijenjenog heroina procjenjuje se na 1,33 milijuna eura.

izvor: Hina

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši