IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uhapšen SRPSKI državljanin u vozu iz TURSKE: Zapljenjeno 13kg HEROINA- 1,33 milijuna eura

Slovenski policija je u međunarodnom putničkom vlaku koji je iz Turske vozio u Austriju otkrila više od 13 kilograma heroina, što je među najvećim zapljenama te droge u Sloveniji u ovoj godini.

Kako je slovenska policija objavila u utorak, droga je otkrivena prilikom kontrole vlaka na postaji Dobova, pri ulasku vlaka u Sloveniju, a nalazila se u vagonu koji koristi osoblje vlaka.

Osumnjičeni dio šireg lanca krijumčara

Kriminalist iz Policijske uprave Novo Mesto France Božičnik izjavio je na konferenciji za novinare da je u torbi za koju je utvrđeno da pripada 35-godišnjaku, državljaninu Srbije, nađeno više od 13 kilograma heroina u 25 paketića.

Srbijanski državljanin, koji je u vlaku bio dio osoblja, uhićen je i određen mu je pritvor, a prijeti mu kazna zatvora od 5 do 15 godina bude li osuđen za nedopuštenu proizvodnju i trgovinu drogama.

Čitaj još:   PRECIZNA, PROGNOZA ZA NOVU GODINU: Najave meteorologa se promijenile, vrijeme u najluđoj noći nije kao što smo i očekivali... (foto)

Policija na temelju prvih saznanja sumnja da je osumnjičeni dio šireg kriminalnog lanca krijumčara i prodavača droga pa u tom smjeru i vodi daljnju istragu, a vrijednost zaplijenjenog heroina procjenjuje se na 1,33 milijuna eura.

izvor: Hina

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši