VELIKA DRAMA NA KOSOVU, PANIKA U SRBIJI: Na sjever 100 specijalaca ROSU sa 25 oklopnih vozila, HAPSI SE SVE REDOM… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

PROVJERILI SMO Do upada jedinica došlo je jutros u 5.50 sati…

PRIŠTINA: Kosovo, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, srijeda 16: 10… 08: 52… VELIKA DRAMA NA KOSOVU, PANIKA U SRBIJI: Na sjever 100 specijalaca ROSU sa 25 oklopnih vozila, HAPSI SE SVE REDOM…

Jedinice kosovske specijalne policije ROSU upale su u srijedu rano ujutro na sjever Kosova i Metohije, izvještavaju srpski mediji.

Kako javljaju srpski mediji, kosovski su specijalci došli s više od 25 oklopnih vozila i džipova te s oko 100 pripadnika specijalne policije. 

Kosovski portal Kosovapress javlja kako je uhićeno dvoje ljudi zbog sumnje da su umiješani u smrt Olivera Ivanovića. Pišu kako jedan od uhićenih Rade Basara, policijski inspektor sa sjevera Kosova koji je vodio istragu o ubojstvu Ivanovića, a za njega se sumnja da se skrivao dokaze.

Kosovapress piše i kako je policija pokušala uhititi i treću osobu, Željka Bojića, šefa policijskih operaciji u regiji Mitrovica na sjeveru Kosova, no nisu uspjeli. Javljaju da su dvojica uhićenih prebačeni u Prištinu. Potvrđuju i informaciju da je u akciji sudjelovalo preko 100 specijalaca. 

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 30. septembar 2018. godine

Podsjetimo, pripadnici policije ROSU upali su i u maju na sjever Kosova koji je većinski nastanjen Srbima. 

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši