IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2019. godine…

Ovan nema para, Bik mijenja posao, Blizancima sarađuju sa Ribama, Rak uživa u ljubavi, Lav planira, Djevica u monotoniji, Vaga zatvorena, Škorpija odsutna, Strijelac rasejan, Jarac opušten, Vodolija nježna. Ovo je dnevni horoskop za 18. oktobar 2019. godine.

OVAN

Naredni period će vam biti prilično napet. Očekuje vas dosta obaveza i posla. Niste sasvim iskreni prema osobi do koje vam je stalo i povremeno osjećate neku dozu grižje savjesti zbog toga. Infekcije disajnih puteva su moguće.

BIK

Ukoliko vas muči neki problem iz prošlosti, sada je vrijeme da preuzmete odgovornost i da se sa tim suočite. Vašem partneru neke stvari nisu jasne u komunkaciji sa vama i potrebno je da budete ponekad otvoreniji. Problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan dan za posao. Uspjećete da ostvarite sve planove koje imate. Nemate ni jedan razlog za brigu. Moguće je da ćete se zainteresovati za osobu koja se pojavljuje u vašem okruženju. Odlično se osjećate!

RAK

Današnji dan vam je dobar, poslovi teku onako kako ste planirali i generalno ste zadovoljni. Trenutno vam je ljubav veoma važna stavka u životu i trudite se da maksimalno zadovoljite svog partnera. Oči su vam osjetljive.

LAV

Uspejšni ste i zračite pozitivnom energijom. Poslovno okruženje vas cijeni i poštuje. Veoma ste posvećeni vašem partneru i lijepo vam je kada ste zajedno. Moguće je da razmišljate o braku. Prijao bi vam neki vid relaksacije.

Čitaj još:   SARAJEVO: SDA vodi u utrci za Parlament BiH, drugi je SDP, treći DF, pad SBB- a

DJEVICA

Pažljivo razmotrite novu poslovnu ponudu koja vam dolazi jer bi to mogao da bude mač sa dvije oštrice. Partner vam djeluje nepouzdano i vi u njega nemate pretjerano povjerenje. Moguće su nestabilnosti. Prilično ste malaksali i umorni.

VAGA

Imaćete sreće na polju posla. Uskoro će vam se otvoriti prilika da napredujete. I vi i vaš partner ste došli do istih zaključaka i mišljenja. Stavovi po pitanju zajedničke budućnosti vam se poklapaju. Problemi sa probavom.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete danas napeti i da na poslovnom polju dosta toga neće biti onako kako očekujete. Situacija na ljubavnom polju vam je promjenljiva i dosta toga vas koči i sputava u ostvarenju želja. Povedite računa o alergijama.

STRIJELAC

Da biste uspjeli da ostvarite sve planove koje imate po pitanju posla, biće vam potrebna nečija pomoć. Moguće je da ćete imati neke ljubavne preokrete i turbulencije onda kada to najmanje budete očekivali. Povećajte unos vitamina.

JARAC

Sve okolnosti na polju posla mogu da idu vama u prilog. Očekuje vas povoljan period za ovo polje. Dobićete novog udvarača koji će pokazati da je spreman da bude veoma uporan kako bi zadobio pažnju. Problemi sa glavoboljom.

VODOLIJA

Možete da očekujete jako povoljan dan za nova poslovna dešavanja. Pred vama su važni sastanci. Moguće je da vam je i dalje jako teško da se oslobodite uticaja prošlosti i da zaboravite na bivšeg. Povedite računa o ishrani.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Nećemo dozvoliti da nas zatvore u "srpski i ruski svet", uvešćemo Crnu Goru u EU... (foto, video)

RIBE

Poradite na koncentraciji kako ne biste pravili veće greške na poslovnom polju u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje trzavice, probleme i prepirke sa voljenom osobom. Mogući su bolovi u grlu.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši