IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RANJEN BJEŽAO OD UBICE, PA UMRO ZA VOLANOM: Otkriveno, ISKASAPLJEN u blizini srpske prestonice…

Nebojša N. iskasapljen, a žena mu kaže da je kobne noći otišao da se nađe s drugom da se dogovore o poslu…

POŽAREVAC: Srbija, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak 17: 10… 10: 32… RANJEN BJEŽAO OD UBICE, PA UMRO ZA VOLANOM: Otkriveno, ISKASAPLJEN u blizini srpske prestonice…

Izmasakrirano tijelo Nebojše Nedeljkovića (45) pronađeno je u noći između utorka i srede u Ulici Tanaska Rajića u obrenovačkom naselju Barič u automobilu „lanča“.

Mrtvog muškarca u automobilu pronašli su mještani sat vremena poslije ponoći.

– Nedeljković je najverovatnije izboden nožem na nekom drugom mjestu, ali je uspio da se otrgne napadaču i sjedne u svoj auto. Teško ranjen, vozio je nekoliko kilometara, ali je iskrvario i umro za volanom, zbog čega je sleteo s puta i zakucao se u saobraćajni znak – kaže naš izvor i dodaje:

– Nedeljković je imao rane po grudima, leđima i vratu.

Nedeljkovićeva nevjenčana supruga Tanja juče je smogla snage da razgovara sa novinarima u kući ubijenog, koja se nalazi u blizini mjesta na kome je nađeno tijelo.

– Nebojša je oko 23 sata izašao i rekao da ide da se vidi sa drugom kako bi se dogovorili o nekom poslu i parama. Iskreno, ne znam o čemu je riječ, jer mi ništa nije objašnjavao. Bili smo na vezi do pola sata iza ponoći, kada je kazao da je sa prijateljem i da pregovaraju… Poslije toga je prestao da mi se javlja – ispričala je potresena žena i dodala:

Čitaj još:   Andrija Mandić na press konferenciji, iznosio neistine o navodnom zataškavanju zaplijene... (foto)

– Pošto mi se u 1.15 nije javio, pozvala sam njegove prijatelje. Svi su ga zvali, ali on nije odgovarao. U četiri sata ujutru zakucala mi je policija na vrata i rekli su mi da je preminuo, kao i da ima dva uboda na leđima, dva na grudima i jedan na vratu. On je bio krupan čovjek, snažan, ne znam ko je mogao da ga savlada – ispričala je Tanja.

– Postoje indicije da je Nedeljković bio upleten u poslove sa narkoticima i da je, navodno, sarađivao sa lokalnim dilerima. Proverava se da li je kobne noći išao da se nađe sa nekim lokalnim dilerom, ili njegovo ubistvo nema veze sa narkoticima – kaže sagovornik.Policija je juče, osim Ulice Tanaska Rajića, pretraživala i teren oko groblja u Bariču.

– Preko puta groblja nalazi se smetlište, a forenzičari su ga detaljno pregledali. Moguće je da je na tom mjestu bačen nož kojim je Nedeljković izmasakriran ili je tu zadobio smrtonosne ubode. Istraga je u toku – kaže izvor…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 10. april 2024. godine

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši