NOVI PAZAR: Kik- bokser, zapucao na sina biznismena, zanijemili od šoka očevidci… (video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U strogom centru Novog Pazara i to usred dana, uočio Amina Starčanina u parkiranom vozilu, Emir H. je napravio polukružno skretanje, zaustavio se pored Starčanina i navodno ispalio nekoliko hitaca kroz prozor automobila.

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, petak 18: 10… 11: 52…  NOVI PAZAR: Kik- bokser, zapucao na sina biznismena, zanijemili od šoka očevidci…

Kik-bokser “Sandžački lav” izrešetao sina pazarskog kralja džinsa Almina Starčanina!

Hici su Starčanina pogodili u nogu, iznad koljena, a Emir H. je pobegao, piše Sandžakpress…

Amin Starčanin je, prema riječima očevidaca, izašao iz automobila sa prostrelnom ranom u nozi tražeći pomoć od prolaznika. U tom trenutku naišao je njegov brat Emir, koji se nalazio u blizini, vratio je brata u automobil i brzo ga odvezao u bolnicu.

Čitaj još:   ZNATE ili ne: VIŠE OD Petine Amerikanaca ne govori engleski jezik...

Starčanin je odmah primljen na hiruško odeljenje, još je u bolnici, a zrno od metka, kako saznaje ovaj medij, još se nalazi u njegovoj nozi. Na sreću, mladić nije životno ugrožen.

Prema riječima očevidaca u automobilu sa Emirom H. se juče nalazila još jedna osoba. Neki od prisutnih kažu da je sa njim bio njegov otac. Pripadnici MUP odmah su izašli na lice mjesta, izvršili uviđaj, a za osumnjičenim se još traga.

Podsetimo, Emir se bavio kik-boksom, a 2016. godine je teško povređen u pucnjavi nakon koje je ostao nepokretan. U njega je, nakon koncerta Šaka Polumente, pucao Dženan Kačar (35) i nanio mu teške povrede kičme zbog kojih više nije mogao da pomijera noge…

Izvor Sandžakpress…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši