IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Više od 60 mrtvih, 100 povređenih u eksplozijama za vrijeme džuma namaza… (foto)

Najmanje 62 osobe su poginule, a više od 100 povređeno u eksplozijama za vrijeme molitve u džamiji na istoku Avganistana, saopštili su lokalni zvaničnici…

DŽALALABAD: Svijet, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, petak 20: 10… 11: 52… Više od 60 mrtvih, 100 povređenih u eksplozijama za vrijeme džuma namaza…

DANAS SU TO UDARNE VIJESTI DA JE Najmanje 62 osobe su poginule, a više od 100 povređeno u eksplozijama za vrijeme molitve u petak na džuma namazu u džamiji na istoku Avganistana, saopštili su lokalni zvaničnici.

Portparol guvernera pokrajine Nangarhar rekao je da su bombe postavljene u džamiji u Džalalabadu, u području koje kontrolišu avganistanske bezbjednosne snage. U eksplozijama se urušio krov džamije i lokalne vlasti očekuju da će broj žrtava da se povećava.

DOK SE PRIPREMAO TEKST OD SLUŽBE regionalnog portala iBalkan.net još niko nije preuzeo odgovornost za napad, za koji je vlada optužila talibanske pobunjenike, koji se bore za uvođenje strožijih islamskih zakona. Međutim, talibani odbacuju odgovornost za napad.

Čitaj još:   OGLASIO se MUP u Prijepolju: POMAGAČI POLICAJCU iz PRIBOJA su pomogli da POBJEGNE nakon što su Ervinu zadati KOBNI UDARCI... (foto, video)

Prema izveštaju Ujedinjenih nacija, u Avganistanu je protekla tri mjeseca ubijeno ili ranjeno 4.313 civila…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Beogradskom Arenom odjekivalo ime Dragana Vlahovića: Cijela dvorana skandirala tragično nastradalom čuvaru... (foto, video)

Komentariši