IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BAKA PRASE, NAPRAVIO SKANDAL U TV PROGRAMU: Šok za javnost, a uslijedilo je poslije i ovo…

Jutarnji program u koje je nastala veoma neprijatna situacija, gosti su bili popularni Baka Prase i Kika…

BEOGRAD: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, subota 19: 10… 17: 59…  BAKA PRASE, NAPRAVIO SKANDAL U TV PROGRAMU: Šok za javnost, a uslijedilo je poslije i ovo…

ŠTA SE SVE IZDEŠAAVALO Jutros, kada je u jutarnjem programu nastala veoma neprijatna situacija. Naime, gosti programa su bili popularni jutjuber Baka Prase i Kika.

Oni već odavno vode virtuelni rat, ali on je jutros doživio kulminaciju kada su jedno drugome, uprkos pokušajima voditeljke da ih smiri, rekli izrekli velike uvrede.

Da situacija bude još gora, njih dvoje su veoma uticajni kod djece i omladine i njihovi kanali su veoma popularni, a ovakvo ponašanje ne bi trebalo da posluži za primer mladima. 

Povodom ovoga se oglasila i voditeljka koja je bila tako reći između dvije vatre.

Čitaj još:   IVAN Vujović: Velikosrpski nacionalizam pulsira jednakom žestinom kao devedesetih... (foto)

– Ne bih komentarisala njihovo ponašanje, naša namera je bila da oni dođu u studio i da gledaoci vide ko su oni, ko su ljudi koji ima toliki broj pratilaca na jujtubu i da roditelji vide ko su uzori njihovoj djeci. Mislim da su to roditelji videli i to je za mene najvažnije – odgovorila je kratko Marija Savić Stamenić.

GOTOVO JE BILA VIŠE NEGO Ovakvo ponašanje složiće se mnogi ne priliči ljudima koji treba da pruže primer, a nadamo se da je ova emisija pomogla da maske spadnu…

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši